Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol públiques omplen La Llana de petits dansaires Nens i nenes de fins a 3 anys han tancat el programa Dansa a l’Escola amb la tradicional exhibició davant de les seves famílies https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles bressol públiques omplen La Llana de petits dansaires

Nens i nenes de fins a 3 anys han tancat el programa Dansa a l’Escola amb la tradicional exhibició davant de les seves famílies

Famílies i alumnat han omplert La Llana (foto: Ajuntament - Localpres).
Famílies i alumnat han omplert La Llana (foto: Ajuntament - Localpres)

El pavelló municipal de La Llana s’ha omplert de famílies per veure la sisena ballada de fi de curs del programa La Dansa a l’Escola de les tres escoles bressol públiques de la ciutat: La Bruna, Lluna i Sol Solet. A través d’aquesta proposta, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí i l’Esbart Dansaire de Rubí acosten la dansa tradicional catalana als nens i nenes de 0 a 3 anys.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha presenciat l’espectacle acompanyada de tot l’equip de govern que avui ha estrenat el mandat 2019 - 2023. “Un any més som en aquesta mostra de dansa de les escoles bressol que fa que aquest pavelló estigui pleníssim de pares i mares que volen veure què han après els seus fills i filles amb la Dansa a l’Escola. Per nosaltres aquest programa té un valor especial i estem molt orgullosos que la dansa tradicional catalana formi part del currículum pedagògic de les escoles de Rubí des de les escoles bressol”, ha dit Martínez.

Els gairebé 240 dansaires han entrat a La Llana amb la peça  Els xatos de Sant Muç de Rubí, una dansa tradicional de Rubí coreografiada per Albert Sans. Els i les dansaires de les tres escoles bressol públiques de la ciutat han interpretat el Ball del Calçó, el Ball de Cascavells, Peu Polidor i el Ball de Cintes. Finalment, tot l’alumnat ha dansat Tat!, una cançó per amagar-se de Dàmaris Gelabert que ha coreografiat el rubinenc Jordi Rubio que també ha fet de mestre de cerimònies de l’espectacle. Com cada any, els nens i nenes s’han acomiadat de les famílies amb Les Gitanes de Rubí.