Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes en línia Totes les sessions requereixen inscripció prèvia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes en línia

Totes les sessions requereixen inscripció prèvia

Rubí té tres escoles bressol municipals (foto: Ajuntament de Rubí- Localpres).
Rubí té tres escoles bressol municipals (foto: Ajuntament de Rubí- Localpres)

Les famílies que vulguin inscriure els seus fills o filles en alguna de les escoles bressol municipals poden conèixer els tres centres públics que hi ha a la ciutat a través de tres jornades de portes obertes. El 19 d’abril farà jornada de portes obertes l’EBM Sol, Solet; el 21 d’abril serà el torn de l’EBM La Bruna i el 26 d’abril, de l’EBM Lluna. Totes les sessions es faran a les 18 h.

Amb motiu de la situació d’emergència sanitària, aquestes sessions seran en línia i requereixen d’inscripció prèvia que cal formalitzar a través d’un correu electrònic a l’escola que es vulgui visitar. Hi cal indicar el vostre nom i cognoms i un número de telèfon de contacte. Un cop fet això, el centre enviarà un correu de confirmació amb un formulari que caldrà omplir i l’enllaç per fer la connexió el dia i hora de la jornada de portes obertes.

Durant la jornada de portes obertes, cada escola presentarà l’equip de professionals que hi treballa, explicarà el seu projecte educatiu i parlarà de instal·lacions de què disposa.

Per rebre informació sobre el procés d’escolarització, les famílies poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal que anirà a càrrec del Servei d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Rubí. La xerrada tindrà lloc el dimecres 28 d’abril a les 18 h i també serà en línia a través de la plataforma Zoom. La inscripció es pot tramitar a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat.

Rubí disposa de tres escoles bressol municipals: