Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol faran jornades de portes obertes a partir del 8 d’abril La preinscripció per al primer cicle d’educació infantil es podrà fer entre el 2 i el 13 de maig al centre escollit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles bressol faran jornades de portes obertes a partir del 8 d’abril

La preinscripció per al primer cicle d’educació infantil es podrà fer entre el 2 i el 13 de maig al centre escollit

Rubí disposa de tres escoles bressol municipals: La Bruna, Lluna i Sol, Solet.
Rubí disposa de tres escoles bressol municipals: La Bruna, Lluna i Sol, Solet

Les escoles bressol iniciaran en els propers dies les seves jornades de portes obertes amb vista al període de preinscripcions per al curs 2016-2017, que tindrà lloc entre el 2 i el 13 de maig.

El calendari de jornades de portes obertes és el següent:

Escoles bressol municipals:

  • EBM La Bruna – 11 d’abril, de 17 a 19 h
  • EBM Sol, Solet – 18 d’abril, de 17.15 a 19.15 h
  • EBM Lluna – 25 d’abril, de 17.15 a 19.15 h

Escoles bressol privades:

  • Llar d’infants Barrufets – 8 d’abril, de 18 a 20 h
  • Llar d’infants Snoopy – 9 d’abril, d’11 a 13 h
  • Llar d’infants Tren O’Neill – 12 d’abril, de 17 a 19 h
  • Llar d’infants Parvulari l’Ixent – 13 d’abril, de 18 a 19 h
  • Escola Bressol Elefant Blau – visites concertades
  • Escola Bressol Tagarot – visites concertades
  • Llar d’infants La Maduixa – visites concertades

Les sol·licituds s’hauran de presentar al centre escollit entre el 2 i el 13 de maig. El dia 24 d’aquest mateix mes es publicaran les llistes provisionals d’admesos segons la puntuació aconseguida i les reclamacions es podran fer entre el 25 i el 27 de maig. El 7 de juny està prevista la publicació de la relació definitiva d’admesos, que podran formalitzar la matrícula del 8 al 14 de juny.

Amb l’objectiu d’aclarir qualsevol possible dubte sobre les preinscripcions a les escoles bressol municipals, el Servei d’Educació de l’Ajuntament ha programat una xerrada informativa el 26 d’abril a les 18.30 h a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Les famílies que vulguin assistir-hi podran disposar d’un servei gratuït d’acolliment d’infants prèvia inscripció a través del correu electrònic  o del telèfon 93 588 70 00 ext. 4503.

381 places a les escoles bressol municipals
El proper curs les tres llars d’infants municipals oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre, destinades a infants nascuts durant els anys 2014, 2015 i 2016. En tots els casos aquesta oferta es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acolliment, que garanteix la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.