Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats ja poden sol·licitar les subvencions per a les activitats de l'any 2017 i el curs 2016-2017 Les entitats que ho desitgin i compleixin els requisits de la convocatòria ja poden sol·licitar l’ajut econòmic per a les activitats que duguin a terme durant aquest any i les realitzades durant aquest curs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les entitats ja poden sol·licitar les subvencions per a les activitats de l'any 2017 i el curs 2016-2017

Les entitats que ho desitgin i compleixin els requisits de la convocatòria ja poden sol·licitar l’ajut econòmic per a les activitats que duguin a terme durant aquest any i les realitzades durant aquest curs

Sessió formativa per a entitats (Foto: Localpres).
Sessió formativa per a entitats (Foto: Localpres)

Els ajuts a les entitats i associacions tenen per objectiu fomentar la vida associativa i la participació ciutadana a través de projectes que promoguin i potenciïn la implicació del teixit associatiu.

Poden optar a aquesta convocatòria, que restarà oberta fins al 21 de juliol, les entitats culturals, d’educació en el lleure, juvenils, les socio-sanitàries i les de cooperació. Les ajudes disponibles per a cadascuna de les modalitats i línies de subvenció són les següents:

Modalitat C, subvencions destinades a projectes d’activitats de les entitats culturals, amb una dotació econòmica de 30.000 euros en conjunt:

  • Suport a activitats de creació i difusió literària, amb una dotació econòmica de 400 euros.
  • Suport a programacions i jornades d’activitats musicals, amb una dotació de 5.300 euros.
  • Suport a activitats de creació i difusió de les arts escèniques, amb una dotació de 2.500 euros.
  • Suport a activitats de promoció i difusió de la cultura popular i tradicional catalana, amb una dotació de 13.800 euros.
  • Suport a activitats de promoció i difusió de la cultura popular i tradicional de la resta d’Espanya, amb una dotació econòmica de 7.700 euros.
  • Suport a la difusió i promoció del col·leccionisme, amb una dotació de 300 euros.

Modalitat D, subvencions destinades a projectes d’activitat de les entitats d’educació en el temps de lleure:

  • Ajuts als infants que participen d’activitats de lleure educatiu, amb una dotació econòmica de 12.000 euros.

Modalitat E, subvencions destinades a projectes d’activitat de les entitats juvenils:

  • Fomentar la participació dels joves en els diferents àmbits de la ciutat, amb una dotació econòmica de 8.000 euros

Modalitat F, subvencions destinades a projectes d’activitat de les entitats socio-sanitàries:

  • Suport per a la millora de la salut de la ciutadania de Rubí, amb una dotació econòmica de 6.000 euros.

Modalitat G, subvencions destinades a entitats de cooperació per a activitats de sensibilització de cooperació internacional:

  • Suport als projectes de sensibilització i educació per la Pau, amb una dotació econòmica de 30.000 euros.

Les entitats que desitgin sol·licitar subvenció han de lliurar la sol·licitud, juntament amb la documentació prescriptiva, disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament a l’apartat de tràmits per a entitats, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

De la seva banda, l’Oficina d’Atenció i Suport a les Entitats (OASE) organitza dues sessions informatives, els dies 10 i 12 de juliol, a les 19h, a l’Ateneu Municipal de Rubí. Durant aquestes sessions, tècnics de l’Ajuntament oferiran informació sobre el procediment i normativa a seguir en aquest procés. Alhora, es dedicarà una part de les sessions a aclarir possibles dubtes que es plantegin en el decurs de les sessions.

Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a l’adreça confirmant l’assistència, o bé trucant al telèfon 93.588.74.73

Paral·lelament, des de l’Ajuntament s’està treballant en una segona convocatòria de subvencions, a les que hi podran optar les entitats veïnals, esportives i de serveis socials. Sobre aquesta línia s'informarà una vegada s'obri el termini de sol·licituds.