Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les enquestes de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat es tornen a fer a domicili A partir del 15 de novembre, enquestadors i enquestadores degudament identificats realitzaran entrevistes domiciliàries per recollir l’opinió de la ciutadania sobre la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les enquestes de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat es tornen a fer a domicili

A partir del 15 de novembre, enquestadors i enquestadores degudament identificats realitzaran entrevistes domiciliàries per recollir l’opinió de la ciutadania sobre la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres

Els enquestadors van identificats amb els colors i logotip de l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí).
Els enquestadors van identificats amb els colors i logotip de l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí)

Dilluns 15 de novembre es posa en marxa el treball de camp de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2021. L’estudi pregunta als rubinencs i rubinenques sobre el seu grau de coneixement de la ciutat i recull la seva valoració sobre diferents aspectes del municipi. L’enquesta de satisfacció es realitza cada any des de 2016 per copsar l’opinió dels veïns i veïnes de Rubí sobre la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi.

El treball de camp anirà a càrrec del Grupo MDK Universal, SL. Aquesta empresa d’estudis de mercat s’encarregarà de fer enquestes a domicili a partir del 15 de novembre i durant aproximadament dues setmanes. Així, el treball de camp es torna a desenvolupar a través d’entrevistes domiciliàries, després que l’any passat s’optés per fer-les a peu de carrer a causa de la situació d’emergència sanitària.

Els enquestadors i enquestadores aniran sempre degudament identificats: mostraran una credencial oficial, signada per l’alcaldessa, i vestiran una armilla de color vermell amb l’escut de la ciutat perquè puguin ser fàcilment reconeixibles per la ciutadania. L’objectiu és aconseguir copsar l’opinió ciutadana a través d’una mostra representativa i equitativa per raó de sexe i zona geogràfica.