Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aules d’estudi nocturnes i de caps de setmana obren a partir d’aquest dissabte a la Biblioteca Municipal Aquest espai, pensat perquè les persones joves puguin preparar els seus exàmens en un entorn òptim, es podrà fer servir fins al 27 de gener https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les aules d’estudi nocturnes i de caps de setmana obren a partir d’aquest dissabte a la Biblioteca Municipal

Aquest espai, pensat perquè les persones joves puguin preparar els seus exàmens en un entorn òptim, es podrà fer servir fins al 27 de gener

Cartell de les aules d'estudi.
Cartell de les aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler torna a acollir a partir d’aquest dissabte 22 de desembre i fins al 27 de gener les aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana, adreçades als joves de la ciutat que vulguin preparar els seus exàmens en un entorn òptim i sense la necessitat de moure’s de Rubí.

En aquesta nova edició, funcionaran en el següent horari:

  • De dilluns a divendres de 20.30 a 24 h
  • Dissabtes de 14 a 22 h
  • Diumenges de 10 a 22 h

 Els dies festius i el 31 de desembre, el servei romandrà tancat. El 24 de desembre i el 5 de gener, l’horari habitual es modificarà i les aules obriran de 10 a 14 h.

Actualment, les aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana funcionen dos cops a l’any, coincidint amb la preparació dels exàmens de febrer i juny. Es tracta d’un servei organitzat per Rubí Jove.