Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aules d’estudi amplien el seu horari durant el cap de setmana Aquest espai, pensat perquè els estudiants rubinencs preparin els seus exàmens, s’habilitarà a partir del dimarts 17 de maig a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les aules d’estudi amplien el seu horari durant el cap de setmana

Aquest espai, pensat perquè els estudiants rubinencs preparin els seus exàmens, s’habilitarà a partir del dimarts 17 de maig a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

La Biblioteca Municipal repetirà com a seu de les aules d’estudi (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer).
La Biblioteca Municipal repetirà com a seu de les aules d’estudi (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà a partir del proper dimarts 17 de maig i fins al 22 de juny les aules d’estudi, adreçades als joves de la ciutat que vulguin preparar els seus exàmens en un entorn òptim. Per tal de donar un millor servei als estudiants, l’Ajuntament ha decidit ampliar l’horari de funcionament d’aquestes aules durant el cap de setmana, de manera que la biblioteca obrirà ininterrompudament des del matí i fins a les 22 h.

A l’anterior edició de les aules d’estudi, els joves podien fer servir aquest recurs de dilluns a divendres a la nit i els caps de setmana només a la tarda. Fruit de les demandes dels usuaris, però, l’Ajuntament ha fixat un nou horari: de dilluns a divendres de 21 a 1 h, els dissabtes de 14 a 22 h, i els diumenges de 10 a 22 h.

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha explicat que “un dels objectius que tenim com a equip de govern és escoltar els joves i recollir les seves demandes de la forma més directa possible, tal com demostra la recent creació de la Taula d’oci i cultura juvenil. En aquest cas, els usuaris habituals de les aules van manifestar la necessitat d’ampliar aquest servei durant el cap de setmana, una petició que hem intentat satisfer dins les possibilitats que teníem”.

Actualment, les aules d’estudi s’obren dos cops a l’any, coincidint amb la preparació dels exàmens de febrer i juny.