Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les arts audiovisuals protagonitzaran el darrer cap de setmana del Peacock Rubí Art Festival La mostra d’art col·lectiva es tancarà el proper diumenge amb un vermut amenitzat amb la música de Rude Lerdo i Le Tung https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les arts audiovisuals protagonitzaran el darrer cap de setmana del Peacock Rubí Art Festival

La mostra d’art col·lectiva es tancarà el proper diumenge amb un vermut amenitzat amb la música de Rude Lerdo i Le Tung

El Peacock Rubí Art Festival es pot visitar al Celler (foto: Localpres).
El Peacock Rubí Art Festival es pot visitar al Celler (foto: Localpres)

El Peacock Rubí Art Festival, la mostra col·lectiva d’art contemporani que se celebra al Celler, arribarà a la seva fi el proper cap de setmana amb una jornada dedicada a les arts audiovisuals i un vermut musical. Després de tot un mes, el festival impulsat per un grup de joves creadors de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament s’acomiadarà del públic rubinenc posant el focus en la creació en vídeo.   

L’equipament situat al carrer Pintor Coello acollirà dissabte diversos passis d’obres de videoart, curtmetratges de ficció i documentals a càrrec d’artistes emergents. El programa previst és el següent:

Videoart

  • 20.00 h: Obsequium i altres, de Javier Martínez i Pablo Navas
  • 20:10 h: Bosc, de Marta Grimalt
  • 20:25 h: Boulanger, d’Isabel Jiménez Asenjo i Gabriel Albinyana Armengol
  • 20.30 h: Como comen los portugueses la..., José Simões
  • 20.45 h: Teixoneras, de Natalia Lucía Lagarreta

Ficció

  • 21.10 h: WOW, de Jordi Anisi
  • 21.20 h: Ana, d’Adrià Olea
  • 21.40 h: Olvidados, Carlos Guil
  • 22.00 h: Gynoid, de Pol Barrós

Documental

  • 22.20 h: Cartes al meu fill, de Nina Solà

La cloenda del festival tindrà lloc diumenge a partir de les 12 h amb un vermut que estarà amenitzat amb la música de Rude Lerdo i Le Tung.

Una aposta pels creadors emergents
La primera edició del Peacock Rubí Art Festival es va inaugurar el passat 18 de setembre amb la voluntat d’esdevenir un aparador per als artistes emergents de diferents disciplines. La mostra col·lectiva ha consistit en una exposició estàtica, amb obres d’un total de 35 autors, i en activitats setmanals al voltant de temàtiques específiques, com la música, les arts performatives i la moda.

Un total de 57 artistes ─la meitat de Rubí─ han passat pel festival, que ha brindat als joves creadors la possibilitat d’exhibir la seva obra però també d’intercanviar experiències, tot fomentant la connexió entre diferents disciplines i el diàleg en l’àmbit de la cultura contemporània.