Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Agents pel Civisme ofereixen un taller per a escoles ‘Civisme: el joc on tothom hi guanya’ promou els valors i conductes cíviques entre els estudiants de 3r i 4t primària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les Agents pel Civisme ofereixen un taller per a escoles

‘Civisme: el joc on tothom hi guanya’ promou els valors i conductes cíviques entre els estudiants de 3r i 4t primària

Les Agents pel Civisme porten la seva feina a les escoles (Ajuntament).
Les Agents pel Civisme porten la seva feina a les escoles (Ajuntament)

L’Ajuntament posa a disposició de  les escoles de la ciutat un taller perquè els nois i noies reflexionin al voltant del civisme i la convivència. Es tracta de la iniciativa ‘Civisme: el joc on tothom hi guanya’ una sessió impartida per les Agents pel Civisme que combina el treball a l’aula amb una sortida pràctica.

El taller persegueix diferents objectius. Un d’ells és donar a conèixer la tasca de les Agents pel Civisme. En paral·lel, es treballen amb els infants els valors associats a la cura de l’entorn i el respecte a l’espai públic. A més, es promouen actituds cíviques i bones pràctiques com també es reflexiona sobre les conseqüències sobre l’incivisme.

Per aconseguir-ho, dues agents ofereixen una sessió teòrica a l’aula amb l’ajut de diferents materials didàctics. Després, aquest aprenentatge es reforça amb una sortida als voltants de l’escola per posar en pràctica els conceptes trebalats.

El taller, que ja s’ha realitzat a l’escola Teresa Altet, està pensat per a l’alumnat de tercer i quart de primària i està a disposició de les escoles públiques i privades que vulguin treballar aquest aspectes amb el seu alumnat. Aquesta és una de les accions que han dut a terme durant els darrers mesos del 2020.