Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Agents pel Civisme han centrat la seva activitat en la prevenció de la Covid19 els darrers mesos El servei municipal ha dut a terme 4.717 accions entre maig i agost, d’aquestes 3.534 estan relacionades amb la pandèmia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les Agents pel Civisme han centrat la seva activitat en la prevenció de la Covid19 els darrers mesos

El servei municipal ha dut a terme 4.717 accions entre maig i agost, d’aquestes 3.534 estan relacionades amb la pandèmia

Les agents pel Civisme han multiplicat la seva activitat (Foto: Ajuntament/Localpres).
Les agents pel Civisme han multiplicat la seva activitat (Foto: Ajuntament/Localpres)

Les Agents pel Civisme han centrat la seva activitat els darrers quatre mesos a tasques relacionades amb la Covid19. Entre maig i agost, s’han acumulat 4.717 actuacions d’aquest servei i, d’aquest total, 3.534 tenen a veure amb accions relacionades amb la salut pública i, en concret, amb la pandèmia.

Difusió d’informació, control de mesures de seguretat i, sobretot, recordar l’ús obligatori de la mascareta són  les principals accions que han desenvolupat les Agents pel Civisme.

D’aquesta manera, la Salut Pública ha estat l’àmbit que més s’ha treballat des del servei ja que també ha participat en el repartiment de mascaretes entre els domicilis rubinencs que es va realitzar a finals de maig i principis de juny.

En paral·lel, les Agents pel Civisme han participat en la campanya d’ajuts municipals per fer front a l’Impost de Béns Immobles (IBI). Per evitar desplaçaments a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en especial a les persones de més de 65 anys, les agents van recollir les sol·licituds per a les ajudes als domicilis dels interessats.

Per nombre d’accions, la tinença responsable d’animals ha estat l’altre apartat on més feina s’ha fet ja que s’han registrat 254 accions en aquest sentit. Seguidament, els temes que tenen a veure amb estacionaments a la via pública han acumulat un total de 219 accions i les qüestions relacionades amb el Medi Ambient n’han acumulat 210.

Aquestes xifres suposen un increment de l’activitat d’aquest servei respecte dels primers mesos de l’any quan van executar 1.778 accions.

Aquí pots consultar el total de l’activitat desenvolupada.