Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats de l’Estiu Jove es reprenen al setembre Els tallers monogràfics tornen a la Torre Bassas, que també serà l’escenari d’una festa prèvia a la segona edició del Peacock Rubí Art Festival https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les activitats de l’Estiu Jove es reprenen al setembre

Els tallers monogràfics tornen a la Torre Bassas, que també serà l’escenari d’una festa prèvia a la segona edició del Peacock Rubí Art Festival

L’Espai Jove Torre Bassas centralitza les activitats de l’Estiu és jove (foto: Localpres).
L’Espai Jove Torre Bassas centralitza les activitats de l’Estiu és jove (foto: Localpres)

Els joves de la ciutat podran continuar gaudint al setembre de l’oferta d’activitats emmarcada en el programa Estiu Jove. Les propostes tenen com a epicentre l’Espai Jove Torre Bassas, on s’han previst cursos, tallers, espais oberts, activitats artístiques i altres iniciatives suggerides pels propis usuaris de l’equipament juvenil.

Un dels principals eixos de la programació de cara al setembre seran els tallers monogràfics que tenen prevista una segona edició després de l’estiu. Les sessions d’autodefensa per a noies, disseny de tatuatges, cuina d’estiu, tatuatges de henna i skate tornaran a posar-se en marxa entre el 2 i el 19 de setembre. A partir del 2 de setembre, els joves es podran inscriure també al torneig de League of Legends que tindrà lloc els dies 7 i 8 de setembre.

El 9 de setembre hi ha prevista també una festa a la Torre Bassas prèvia a la segona edició del Peacock Rubí Art Festival, que tindrà lloc entre el 16 de setembre i el 9 d’octubre al Celler.

Una altra part important de la programació de l’Estiu Jove 2016 està conformada per tot un seguit d’activitats puntuals, moltes de les quals han estat suggerides pels propis usuaris de la Torre Bassas. Entre aquestes activitats, hi ha una excursió organitzada amb la col·laboració de Rubí d’Arrel i Ecobòdum per conèixer l’entorn de Rubí, que es tornarà a fer el 15 de setembre i que requereix d’inscripció prèvia. També es reprenen després de l’agost les sessions d'Atún con jam (16, 23 i 30 de setembre), el Playstation/Art (6 i 27 de setembre) i el campionat de ping-pong (11 i 25 de setembre). En aquest cas, les propostes estan obertes a tothom sense necessitat de cap tràmit previ.

La programació de l’Estiu Jove finalitzarà amb una setmana dedicada a treballar els estereotips i els prejudicis en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat entre el 26 i el 30 de setembre.