Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu aposta per la poesia a la programació del novembre El 12 de novembre, Toti Soler i Gemma Humet presentaran a l'equipament municipal el seu primer disc junts: "Petita festa" https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ateneu aposta per la poesia a la programació del novembre

El 12 de novembre, Toti Soler i Gemma Humet presentaran a l'equipament municipal el seu primer disc junts: "Petita festa"

Gemma Humet i Toti Soler.
Gemma Humet i Toti Soler

Durant el mes de novembre, l'Ateneu donarà protagonisme a la poesia amb dues propostes que reten homenatge a grans autors del gènere: el concert conjunt de Toti Soler i Gemma Humet, i una lectura dramatitzada de poemes de Joan Perrucho. Les inscripcions per poder-hi assistir ja es poden fer en línia.

El dijous 12 de novembre, a partir de les 19.30 h, Toti Soler i Gemma Humet presentaran a l'equipament municipal el seu primer disc junts: Petita festa. El treball, fruit de vuit anys de col·laboració artística contínua, posa veu i música a les obres de diversos poetes: Papasseit, Ovidi Montllor, Maria Marcè Marçal, Vinyoli, Vian & Vence, Brel, Léo Ferré i Brassens, entre d'altres. Es tracta de 17 temes que reflecteixen la passió de Toti Soler per musicar poesia i la solvència de la jove Gemma Humet a l'hora d'expressar amb la seva veu una gran diversitat d'emocions.

D'altra banda, l'Ateneu se suma a l'Any Perrucho programant El mèdium, un xou de lectura dramatitzada de poemes que tindrà lloc el dijous 26 de novembre a les 19.30 h. L'actriu Laura Pau i el poeta Josep Pedrals retran homenatge a un autor que, tot i ser conegut pels seus tractats i novel·les d'erudició i misteris, també va escriure un bon nombre de volums de poesia en els quals s'esplaiava en la seva íntima relació amb el món i els seus fantasmes.

Joan Perrucho (Barcelona, 1920-2003) és un dels escriptors més destacats de la literatura catalana del segle XX, autor de més d'un centenar d'obres i molt traduït i internacionalment. Enguany es ret homenatge a la seva desbordant imaginació i al seu sentit d'aventura i curiositat.

   

Cultura segura

Totes les activitats de l'Ateneu es fan seguint les indicacions de les autoritats per tal de contenir la Covid-19. L'aforament es manté reduït al 50%, s'apliquen totes les mesures d'higiene i distància entre persones, i les persones assistents estan obligades a presentar una declaració responsable. Per garantir la correcta ocupació dels espais, a més, és necessari inscriure's prèviament a totes les activitats de manera telemàtica.