Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa visita l'Institut Mèdic Rubí Ana María Martínez i el regidor de Salut Pública han celebrat que el centre incorpori noves especialitats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa visita l'Institut Mèdic Rubí

Ana María Martínez i el regidor de Salut Pública han celebrat que el centre incorpori noves especialitats

Un moment de la visita a les instal·lacions del carrer Cadmo (foto: Localpres).
Un moment de la visita a les instal·lacions del carrer Cadmo (foto: Localpres)

L'alcaldessa, Ana María Martínez, acompanyada del regidor de Salut Pública, Sergi García, ha visitat l'Institut Mèdic Rubí aquest dijous. La trobada ha servit per explicar les principals novetats que ha incorporat el centre en matèria de pediatria.

L'alcaldessa ha posat en valor els serveis que ofereix l'entitat a la ciutat "per a nosaltres és important que els nostres veïns i veïnes tinguin accés a bons serveis sanitaris. Especialment per als nens i nenes. Continuarem reivindicant un hospital públic de referència a la ciutat, que creiem just i necessari, però mentre no arriba, agraïm que hi hagi recursos de qualitat".

L'alcaldessa i el regidor s'han trobat amb la cap de l'Institut Mèdic Rubí, Marta Tapia i el doctor José Ángel Rábano, responsable del servei de Pediatria. Els responsables del centre han acompanyat l'alcaldessa i el regidor en una visita guiada per les instal·lacions del carrer Cadmo. Els edils han tingut l'oportunitat de saludar l'equip mèdic del centre que els va traslladar la voluntat d'ampliar els seus serveis després de l'estiu.

L'Institut Mèdic Rubí està dividit en dues plantes on s'hi distribueixen quinze consultoris i una sala dedicada a serveis de rehabilitació. Cada consultori està dissenyat en funció de les necessitats de la seva especialitat.