Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita B Braun per consolidar espais de col·laboració amb l'empresariat La multinacional del polígon d’activitat econòmica de la Carretera de Terrassa és l’empresa industrial més gran amb seu a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa visita B Braun per consolidar espais de col·laboració amb l'empresariat

La multinacional del polígon d’activitat econòmica de la Carretera de Terrassa és l’empresa industrial més gran amb seu a Rubí

Un moment de la visita  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la visita (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha visitat aquest dilluns l’empresa de subministraments de productes mèdics B Braun, al polígon d’activitat econòmica de la Carretera de Terrassa. El consistori continua així les visites periòdiques a les empreses del teixit empresarial de la ciutat. La màxima edil, el tinent d’alcaldia i regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón, i el tinent d’alcaldia i regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz, han estat rebuts per Jesús Donado-Mazarrón Martínez i Antonio Jódar Masanés, conseller delegat i director d’assumptes corporatius de l’empresa, respectivament.

La comitiva municipal i la direcció de l’empresa han parlat del projecte de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana i han explorat eines de col·laboració publico-privades que millorin la gestió dels polígons d’activitat econòmica de Rubí.

L’empresa industrial més gran amb seu a Rubí

B Braun és l’empresa industrial més de gran amb seu al municipi. La multinacional líder al mercat europeu de subministraments de productes mèdics va nàixer com a empresa familiar a Alemanya i té més de 175 anys d’història. B Braun subministra especialitats farmacèutiques i productes quirúrgics, sanitaris i de serveis per a ús humà i veterinari.

L’empresa té presència a Espanya des de 1955 i el de Rubí és el seu centre de producció principal, amb prop de 2.000 treballadors i 75.000 m2 de terrenys. El grup B. Braun centralitza a la ciutat els processos de disseny i producció dels productes per al tancament de ferides, que després distribueix a nivell mundial. Des de 2021, B Braun té una nova planta a la ciutat des d’on dissenya i produeix sutures per a distribuir-les posteriorment a hospitals de tot el món.