Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament incrementa en una cinquantena les places d’aparcament a Ca n'Oriol El consistori ha iniciat les obres per habilitar un solar del carrer Mallorca com a pàrquing públic a l’aire lliure https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament incrementa en una cinquantena les places d’aparcament a Ca n'Oriol

El consistori ha iniciat les obres per habilitar un solar del carrer Mallorca com a pàrquing públic a l’aire lliure

Aquest solar s’adequarà per convertir-lo en un aparcament.
Aquest solar s’adequarà per convertir-lo en un aparcament

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana unes obres per adequar un solar del carrer Mallorca per a ser utilitzat com a aparcament. L’espai, que està situat entre els carrers Getafe i Casp, comptarà amb 54 places d’estacionament lliure. Els treballs els executa l’empresa Construcciones y Servicios FAUS, S.A. per un import de 126.467,71 euros i tenen una durada prevista de dos mesos.

Sabem que la necessitat d’aparcament a la via pública és una realitat a bona part de la ciutat i, especialment, a Ca n’Oriol”, ha comentat l’alcaldessa, Ana María Martínez. “Amb aquestes obres, d’aquí a un parell de mesos donarem resposta a aquests veïns i veïnes”.   

Els treballs consisteixen en els moviments de terres pertinents per poder adequar el terreny i l’execució de diversos murs de gabions per generar la contenció de terres necessària. Es crearà una superfície de paviment asfàltic on es preveu que hi puguin aparcar una totalitat de 54 cotxes. Paral·lelament, el projecte també preveu la construcció d’una nova vorera vinculada a aquest aparcament, la creació d’un nou pas de vianants accessible i l’actualització del que hi ha actualment per tal que aquest compleixi la normativa d’accessibilitat vigent.

Aquesta setmana, l’empresa constructora està realitzant els treballs previs de diagnosi del terreny i a partir de la setmana vinent s’iniciaran les actuacions a les escomeses.

Durant l’execució de les obres es preveuen afeccions puntuals de trànsit. En tot moment, però, es vetllarà per garantir el pas alternatiu de vehicles.