Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Rubí signa un acord amb CaixaBank per destinar 10 habitatges a lloguer social El consistori tindrà l'usdefruit dels immobles que en alguns casos permetrà regularitzar la situació de famílies que hi resideixen https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/lajuntament-de-rubi-signa-un-acord-amb-caixabank-per-destinar-10-habitatges-a-lloguer-social/@@images/image/preview

L'Ajuntament de Rubí signa un acord amb CaixaBank per destinar 10 habitatges a lloguer social

El consistori tindrà l'usdefruit dels immobles que en alguns casos permetrà regularitzar la situació de famílies que hi resideixen
L'Oficina Local d'Habitatge en una imatge d'arxiu.
L'Oficina Local d'Habitatge en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Rubí ha adquirit l'usdefruit pels propers 4 anys de 10 habitatges propietat de CaixaBank. Així s'estableix en un conveni que l'alcaldessa Ana María Martínez i Xavier Garcia, Director Comercial de Barcelona Província a CaixaBank, han signat aquest dimarts i que compromet l'administració local a destinar els immobles a lloguer social. A través d'aquest conveni, l'entitat financera cedeix en usdefruit a l'Ajuntament de Rubí un màxim de 10 habitatges a canvi d'una contraprestació mensual per cada habitatge.

Aquests habitatges s'incorporaran al parc municipal d'habitatges de lloguer social que gestiona PROURSA, que actualment són un total de 149 i tots estan llogats i habitats.

"Durant tot el mandat, les polítiques d'habitatge parteixen de la negociació i el diàleg. Aquest model de treball ens ha permès fer créixer el parc de lloguer social minimitzant els costos. Amb aquest conveni incorporem nous immobles i podrem donar solució a famílies que ja no seran desnonades. És una magnífica notícia per la ciutat", creu l'alcaldessa.