Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Rubí posa en marxa un nou programa d'inserció laboral per a persones de més de 30 anys El 30 Plus busca facilitar la incorporació de persones preferiblement d'entre 30 i 45 anys i amb baix nivell formatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament de Rubí posa en marxa un nou programa d'inserció laboral per a persones de més de 30 anys

El 30 Plus busca facilitar la incorporació de persones preferiblement d'entre 30 i 45 anys i amb baix nivell formatiu

Les sessions informatives tindran lloc a l’edifici Rubí Desenvolupament (foto: Localpres).
Les sessions informatives tindran lloc a l’edifici Rubí Desenvolupament (foto: Localpres)

El consistori rubinenc ha rebut una subvenció de 88.000 euros per posar en marxa el 30 Plus, una nova proposta que combina la prospecció, l'orientació, l'acompanyament a la inserció i la formació. A través d'aquest programa, 20 persones de més de 30 anys, principalment rubinencs i rubinenques que estiguin a l'atur, podran trobar feina.

El 30 Plus identifica els llocs de treball que les empreses necessiten cobrir i ajusta la formació que s'ofereix als participants a les necessitats de les vacants. Així, les persones reben orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació, i les companyies obtenen una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional durant un màxim de sis mesos.

El Servei d'Ocupació municipal oferirà aquest mes de gener sessions informatives i d'atenció individualitzada tant a les persones com a les empreses interessades a participar del programa.

El període d'execució del programa 30 Plus és de 18 mesos, incloses les accions de prospecció i assessorament d'empreses.