Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona taronja estarà inoperativa durant l’agost L’1 de febrer de 2021, les antigues zones blaves de pagament es van reconvertir en zones taronja d’aparcament rotatori i gratuït https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La zona taronja estarà inoperativa durant l’agost

L’1 de febrer de 2021, les antigues zones blaves de pagament es van reconvertir en zones taronja d’aparcament rotatori i gratuït

Zona taronja a l’entorn del Mercat  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Zona taronja a l’entorn del Mercat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu, com són els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma. Durant el mes d’agost, la intensitat de la circulació baixa i la zona taronja estarà inoperativa fins al setembre.

La zona taronja no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h ─excepte festius─. Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places també és completament lliure.

L’1 de febrer de 2021, les antigues zones blaves de pagament es van reconvertir en zones taronja d’aparcament rotatori i gratuït per afavorir la rotació i maximitzar l’ús de cada plaça d’aparcament, sense que això suposi un cost per a les persones usuàries. L'aparcament a la zona taronja es gestiona a través de l'app Parkunload.

Objectius de Desenvolupament sostenible