Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona blava serà gratuïta durant tot el mes d’agost Durant el mateix període, l’estacionament rotatiu de zona taronja dels aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma també estarà fora de servei https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La zona blava serà gratuïta durant tot el mes d’agost

Durant el mateix període, l’estacionament rotatiu de zona taronja dels aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma també estarà fora de servei

Durant tot l’agost, els vehicles podran aparcar lliurement i sense cap cost tant la zona blava com a la taronja.
Durant tot l’agost, els vehicles podran aparcar lliurement i sense cap cost tant la zona blava com a la taronja

La ciutadania podrà aparcar a les diferents places de la zona blava del nucli urbà de Rubí sense cap cost econòmic durant tot l’agost. La zona blava tornarà a funcionar el 2 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament.

El servei, que es pot abonar tant a través dels parquímetres com del telèfon mòbil, recuperarà llavors les tarifes i horaris habituals: 1,20 euros/hora, en fraccions de 5 cèntims d’euro ─el mínim per poder-hi estacionar és de 0,20 euros─. L’estacionament regulat funciona de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i dissabtes de 9 h a 14 h.

Paral·lelament, la zona taronja també estarà inoperativa durant l’agost. Aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h ─excepte festius─. Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu, com són els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma. Per estacionar-hi, només cal indicar de manera visible l’hora d’arribada.