Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 'Unión Extremeña' de Rubí celebra 40 anys a La Sala L’entitat ha commemorat l’efemèride amb un festival que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 'Unión Extremeña' de Rubí celebra 40 anys a La Sala

L’entitat ha commemorat l’efemèride amb un festival que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez

L’aniversari s’ha celebrat a La Sala (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’aniversari s’ha celebrat a La Sala (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Socis, sòcies i amics i amigues de la Unión Extremeña de Rubí han assistit aquest dissabte al festival del 40è aniversari de l’entitat que ha tingut lloc a La Sala Teatre Municipal.  L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez que ha felicitat l’entitat recordant el seu vincle amb la ciutat. “Una ciutat es desenvolupa gràcies a la fortalesa del seu teixit associatiu. Una riquesa cultural que fa gran un municipi, que ens permet fer més cromàtica la graella de colors de les nostres vivències i teixir així unes complicitats que ens fan forts. En aquesta tasca, hi heu estat sempre que us hem trucat o que hem sol·licitat la vostra col·laboració. Espero haver correspost sempre a les vostres trucades”, ha dit.

Durant el festival, s’han pogut seguir les actuacions dels grups Coros y Danzas Raíces Nuevas, de la Unión Extremeña de Rubí; Desirée ‘La Concha’; Joaquín ‘El Albero’; la Irmandade Galega de Rubí; Alba y Álex de la CCA Alcalá la Real de Terrassa; Duende Flamenco; Solea y Alborea del Centro Andaluz Nueva Carteya de Terrassa; Tierra Extremeña, de la Unión Extremeña de Terrassa; i el Centro Aragonés de Rubí.

La Unión Extremeña de Rubí va començar a funcionar el 1977, tot i que no es va constituir oficialment fins dos anys més tard per això s’ha commemorat el 40è aniversari aquest 2019. L’any 2014 també va celebrar els seus 35 anys amb un festival a la Sala Teatre Municipal.