Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La temporada 2019-2020 dels Jocs Esportius Escolars es dona per finalitzada La Direcció General d’Esports de la Generalitat i la Unió de Consells Esportius de Catalunya han pres aquesta decisió arran de la situació sanitària actual https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La temporada 2019-2020 dels Jocs Esportius Escolars es dona per finalitzada

La Direcció General d’Esports de la Generalitat i la Unió de Consells Esportius de Catalunya han pres aquesta decisió arran de la situació sanitària actual

La temporada 2019-2020 no es reprendrà (Foto: Ajuntament/Localpres).
La temporada 2019-2020 no es reprendrà (Foto: Ajuntament/Localpres)

La temporada 2019-2020 dels Jocs Esportius Escolars es dona per acabada arran de la situació de confinament i la manca d’una data definitiva per la tornada la normalitat. Així ho ha decidit la Direcció General d’esports de la Generalitat i la Unió de Consells Esportius de Catalunya, entitat encarregada de l’organització d’aquesta activitat.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament i el Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa ja han començat a treballar per recuperar aquestes activitats tan aviat com sigui possible. Aquesta tornada a l’activitat no es farà fins que es puguin garantir totes les mesures de seguretat sanitària necessàries i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Els Jocs Esportius Escolars estan organitzats per l’Ajuntament i compten amb la col·laboració d’una dotzena d’entitats esportives de Rubí. La iniciativa ha posat a disposició dels infants rubinencs un total de 15 disciplines.
Els Jocs Esportius escolars es caracteritzen per la promoció entre els participants de valors associats a l’esport com són la solidaritat, el treball en equip i el respecte, entre d’altres. D’aquesta manera part de la puntuació s’obté tenint en compte aspectes com el respecte de cada equip cap als tutors/es de joc ─àrbitres─ i les seves decisions, l’actitud pedagògica dels entrenadors o entrenadores, la puntualitat dels equips i l’actitud de la grada, entre d’altres.