Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Taula d’entitats per la inclusió social organitza una recollida d’aliments durant la Fira de Sant Galderic ASAV, Càritas, Creu Roja i Frater-Nadal fan una crida a la ciutadania rubinenca perquè col·labori a la campanya del proper dissabte 17 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Taula d’entitats per la inclusió social organitza una recollida d’aliments durant la Fira de Sant Galderic

ASAV, Càritas, Creu Roja i Frater-Nadal fan una crida a la ciutadania rubinenca perquè col·labori a la campanya del proper dissabte 17 d’octubre

La regidora Marta García, amb els membres de la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social.
La regidora Marta García, amb els membres de la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social

La Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per ASAV, Càritas, Creu Roja i Frater-Nadal sota la coordinació de l’Ajuntament, organitza una nova recollida d’aliments solidària el proper dissabte 17 d’octubre, coincidint amb la Fira de Sant Galderic. Les persones interessades a col·laborar-hi podran fer les seves aportacions durant tot el dia en una parada situada a l’alçada del número 46 de l’avinguda de Barcelona, davant del Condis Mariona.

Amb aquesta nova campanya, les entitats que treballen per la inclusió social volen donar resposta a la ciutadania que, com a conseqüència de la crisi, no pot cobrir les necessitats més bàsiques. Actualment, aquests col·lectius proporcionen suport alimentari a prop de 1.500 famílies de la ciutat. Com és habitual, els productes més necessaris són la llet, l’oli, el sucre, les galetes i les conserves, especialment de tonyina, sardines i tomàquet.

La darrera recollida d’aliments organitzada per la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social va tenir lloc al juny, en el marc de La Botiga al Carrer. En aquella ocasió es van aconseguir 700 quilos d’aliments diversos i 90 litres de llet.

Reunió amb la regidora
La Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social ha ultimat els detalls de la jornada solidària aquest dimecres, en el marc d’una reunió que ha comptat amb la participació de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García. La responsable municipal ha aprofitat aquesta trobada per avançar la voluntat de l’Ajuntament de “donar suport a projectes que treballin el tema de la inclusió” i de potenciar especialment el voluntariat, ja que la captació de nous col·laboradors és una de les principals preocupacions de les entitats. “La nostra intenció és que el voluntariat tingui suport i reconeixement; posar-lo en valor tot oferint-li ajuda”, ha dit la regidora.