Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Taula d’Atenció a la Diversitat de l’Ajuntament de Rubí recull un premi Santa Àgueda L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha presidit l’entrega de guardons que han distingit dones en els àmbits social, cultural, empresarial, comunicatiu i esportiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Taula d’Atenció a la Diversitat de l’Ajuntament de Rubí recull un premi Santa Àgueda

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha presidit l’entrega de guardons que han distingit dones en els àmbits social, cultural, empresarial, comunicatiu i esportiu

L’alcaldessa i la regidora Maria Mas amb totes les premiades (foto: Localpres).
L’alcaldessa i la regidora Maria Mas amb totes les premiades (foto: Localpres)

La 14a edició dels Premis Santa Àgueda del Centro Aragonés de Rubí ha distingit en la categoria social el projecte de la Taula d’Atenció a la Diversitat de l’Ajuntament de Rubí. Amb aquests guardons, l’entitat reconeix cada any la trajectòria de dones rubinenques en l’àmbit social, comunicatiu, econòmic, cultural i esportiu. La Taula està formada per Marta García, regidora de Serveis a les Persones, Encarna Medel, cap de polítiques socials, Rosa Parra, cap de serveis assistencials i Rocío Elvira, responsable de Font del Ferro. “Amb aquest premi es reconeix un projecte municipal que té com a prioritat l’atenció a la diversitat funcional i la sensibilitat cap a les necessitats d’aquest col·lectiu i que, és cert, el liderem dones”, ha dit Medel en el moment de recollir el premi.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha presidit aquest dissabte l’entrega de guardons. “Els premis Santa Àgueda ens insisteixen a continuar treballant per la plena igualtat entre homes i dones cada dia ... aquestes dones fan la seva feina cada dia de l’any i agraïm al Centro Aragonés poder-les reconèixer un cop”, ha conclòs. Martínez també ha entregat el premi en la categoria de comunicació que aquest any ha distingit la periodista de Ràdio Rubí, Patri Díaz. Igualment, en la categoria d’empresa, s’ha premiat Meritxell Ciurana, de la parada Lo Salat del Mercat Municipal. L’escriptora Mari Ángeles Fernández, en cultura, i la jugadora de futbol sala Alba Laguna en esport han recollit la resta de premis.

L’acte també ha comptat amb la presència de la  regidora de Polítiques d’Igualtat Maria Mas, el tinent d’alcaldia Rafael Güeto i altres regidors del consistori.