Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Síndica de Rubí participa al Congrés Internacional de Defensors Locals La Síndica de Greuges Local, Milagros Calleja, participa des d'aquest dimecres a la trobada de defensors locals de tot el món que té lloc al Congrés Internacional de Síndics Locals que se celebra a Girona fins divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Síndica de Rubí participa al Congrés Internacional de Defensors Locals

La Síndica de Greuges Local, Milagros Calleja, participa des d'aquest dimecres a la trobada de defensors locals de tot el món que té lloc al Congrés Internacional de Síndics Locals que se celebra a Girona fins divendres

El congrés ha arrencat aquest dimecres (Foto: Forum de Síndics de Catalunya).
El congrés ha arrencat aquest dimecres (Foto: Forum de Síndics de Catalunya)

La trobada és una iniciativa del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD) i acull responsables d'aquesta figura d’arreu del món. L’objectiu de la convocatòria és consolidar el compromís dels municipis en la defensa i promoció dels Drets Humans, com estableix la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat.

El congrés té per lema ‘Pensem globalment, defensem localment’ i la seva intenció és aprovar la ‘Declaració de Girona’, un document que reivindica la figura dels síndics i síndiques en la protecció dels Drets Humans. En paral·lel, la cita busca fomentar la creació de lligams entre els participants per afavorir el treball en xarxa d’aquestes institucions.

El Palau de Congressos de Girona és l’escenari de la trobada que ha arrencat aquest dimecres i s’allargarà fins divendres.