Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Síndica de Greuges enceta l'atenció a la ciutadania La nova Síndica de Greuges, Milagros Calleja, comença la seva activitat aquest dimecres i estrena emplaçament a la biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Síndica de Greuges enceta l'atenció a la ciutadania

La nova Síndica de Greuges, Milagros Calleja, comença la seva activitat aquest dimecres i estrena emplaçament a la biblioteca Mestre Martí Tauler

Les trobades de la Síndica amb la ciutadania seran a la Mestre Martí Tauler.
Les trobades de la Síndica amb la ciutadania seran a la Mestre Martí Tauler

L’atenció al públic de la Sindicatura de Greuges comença aquest dimecres a la nova ubicació. L’oficina encapçalada per Milagros Calleja obrirà les portes els dimarts i dijous de 17 a 19 h i els dimecres d'11 a 13 h. La Sindicatura ha canviat l’Ateneu pel primer pis de la biblioteca Mestre Martí Tauler, ubicada al carrer d’Aribau número 5.

Milagros Calleja va ser nomenada pel ple municipal del mes de maig. El càrrec té una vigència de cinc anys, prorrogables a cinc més. La seva funció és fer valer els drets dels ciutadans davant les administracions i vetllar pel bon funcionament d'aquestes.

La nova Síndica és diplomada en Treball Social, màster en Desenvolupament Organitzacional i tresorera de l’Associació Catalana de la Infància. Calleja, a més, té una àmplia trajectòria laboral dins de l’àmbit social i, alhora, coneix el funcionament de l’administració, ja que, entre d’altres, va treballar molts anys al consistori rubinenc.