Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana vinent comencen treballs a la xarxa d’aigua del carrer de Lourdes L’actuació, a càrrec de l’empresa d’aigües Sorea, se centra en el tram entre el carrer de Madrid i el carrer de Toledo i es preveu que s’allargui un mes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La setmana vinent comencen treballs a la xarxa d’aigua del carrer de Lourdes

L’actuació, a càrrec de l’empresa d’aigües Sorea, se centra en el tram entre el carrer de Madrid i el carrer de Toledo i es preveu que s’allargui un mes

Els treballs van a càrrec de Sorea (Foto: Ajuntament).
Els treballs van a càrrec de Sorea (Foto: Ajuntament)

Aquest dimarts 7 de gener, l’empresa Sorea reprèn els treballs de renovació de la xarxa de subministrament d’aigua al carrer de Lourdes. En aquesta fase, les accions es concretaran en el tram de la via entre els carrers de Madrid i Toledo i no suposaran el tall del trànsit del carrer.

Aquesta obra comportarà l’eliminació provisional de les places d’estacionament d’aquest sector i que els contenidors d’aquest tram quedin inutilitzats mentre durin els treballs.

L’actuació no impedirà que veïns i veïnes puguin accedir als seus domicilis i aparcaments privats. Les afectacions puntuals que puguin comportar els treballs seran informades puntualment al veïnat.