Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició del Rubindústria reprèn la reflexió al voltant de la indústria 4.0 L’Ajuntament de Rubí, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), proposa una nova jornada especialitzada en el sector industrial que tindrà lloc el 30 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La segona edició del Rubindústria reprèn la reflexió al voltant de la indústria 4.0

L’Ajuntament de Rubí, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), proposa una nova jornada especialitzada en el sector industrial que tindrà lloc el 30 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra

Més de cent professionals van participar l’any passat a la primera edició del Rubindústria (foto: Localpres).
Més de cent professionals van participar l’any passat a la primera edició del Rubindústria (foto: Localpres)

La indústria 4.0 tornarà a ser l’eix central del Rubindústria, la jornada especialitzada en el sector industrial que aquest any tindrà lloc el 30 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra. La jornada s’estructurarà en quatre taules rodones o ponències que començaran amb la benvinguda institucional a càrrec de Rafael Güeto, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí i Jordi Palmiola, responsable d’Indústria 4.0 del Centre Tecnològic de Catalunya (EURECAT). “La integració de les tecnologies de la informació en els processos industrials continua sent un dels principals reptes de la indústria, aquesta 4a revolució industrial requereix més que mai de compartir experiències i coneixements” argumenta Güeto.  La primera conferència de la jornada tindrà lloc a les 9.40 h sota el títol Impacte de la digitalització en la indústria i la societat a càrrec de Roger Font, director de Consultoria Tecnològica d’Eurecat i Lluís Surroca, responsable de Consultoria Digital d’Eurecat. A partir de les 10.10 h s’exposaran diversos casos d’èxit en tecnologies d’analítica de dades i sistemes intel·ligents com el sistema predictiu Preview seguits d’exemples en automatització i robòtica com els casos de Maic o Geomeove.

Amb Laura Arribas, responsable d’Explotació i Polítiques d’Innovació d’Eurecat, s’analitzaran els principals reptes de la digitalització: optimització de processos, entesa de les necessitats del consumidor i millora de l’experiència del client, nous perfils professionals i captació i retenció del talent, noves eines de suport a la indústria i valorització de la informació.

La jornada es clourà amb una reflexió sobre com les tecnologies ens ajuden a assolir reptes i la cocreació d’iniciatives.

Les persones interessades en la jornada poden formalitzar la inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç. El Rubindústria compta amb el suport del CIT i la Diputació de Barcelona.