Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició de les Rubimpíades es trasllada al curs 2020-2021 a causa de la Covid-19 L’activitat, adreçada a l’alumnat de 3r de Primària, s’havia de celebrar aquest dimarts a les instal•lacions esportives de Can Rosés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La segona edició de les Rubimpíades es trasllada al curs 2020-2021 a causa de la Covid-19

L’activitat, adreçada a l’alumnat de 3r de Primària, s’havia de celebrar aquest dimarts a les instal•lacions esportives de Can Rosés

La primera edició de les Rubimpíades va aplegar prop de 800 alumnes (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La primera edició de les Rubimpíades va aplegar prop de 800 alumnes (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dimarts s’hagués celebrat la segona edició de les Rubimpíades, una jornada esportiva i de convivència entre diferents escoles de la ciutat adreçada a l’alumnat de 3r de Primària dels centres educatius rubinencs. Tenint en compte les circumstàncies actuals de pandèmia per Covid-19 i  les previsions de dates del pla de desconfinament facilitades per les autoritats, l’Ajuntament ha optat per suspendre aquesta activitat aquest any.

Les Rubimpíades neixen de la tasca realitzada fa un parell de cursos pel Grup de Treball de Docents d’Educació Física, amb la voluntat de ser un punt de trobada per tot l’alumnat de tercer. L’activitat l’organitzen el Pla Educatiu d’Entorn, el Centre de Recursos Pedagògics, el professorat d’Educació Física de les escoles participants i el Servei d’Esports de l’Ajuntament. Tots plegats sumen esforços per muntar aquesta matinal esportiva, en el marc de la qual es promouen els valors de l’esport en un entorn educatiu: hàbits saludables, joc net i respecte envers els altres. La primera edició va ser tot un èxit, amb la participació de 795 nois i noies de 3r de Primària de 17 centres educatius rubinencs.

El professorat d’Educació Física dels diferents centres no ha deixat de treballar durant el confinament per tal d’ajudar al seu alumnat a fer més suportable aquesta situació, proposant-los activitats diverses relacionades amb el món de l’educació física. Aquesta mateixa implicació del professorat fa que ja estiguin treballant per dissenyar la propera edició de les Rubimpíades, per tal d’adaptar-la a la situació en què previsiblement ens trobarem el curs vinent i poder dur a terme la millor activitat possible.