Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Schola i l’equip de govern acorden una moció per reclamar a la Generalitat que es comprometi amb la millora del centre Responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament han presentat a la direcció i les famílies de l’escola l’avantprojecte de millora de les instal·lacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Schola i l’equip de govern acorden una moció per reclamar a la Generalitat que es comprometi amb la millora del centre

Responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament han presentat a la direcció i les famílies de l’escola l’avantprojecte de millora de les instal·lacions

La reunió informativa s’ha celebrat aquest dimecres a l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí).
La reunió informativa s’ha celebrat aquest dimecres a l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí)

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, el regidor d’Obra Pública, Juan López, i diversos responsables tècnics municipals s’han reunit aquest dimecres amb la direcció i les famílies de l’Escola Schola per presentar-los l’avantprojecte de modernització del centre. En el marc d’aquesta trobada, s’ha acordat portar al Ple de l’Ajuntament una moció que insti la Generalitat a comprometre’s amb la millora de l’edifici.

Un cop lliurat l’avantprojecte de modernització al Departament d’Educació, el consistori ha volgut reunir la comunitat educativa de la Schola per explicar-li el detall de les actuacions proposades. El document ha estat redactat per un arquitecte extern a partir d’una diagnosi de les mancances i les necessitats de l’escola, i contempla una proposta de millora prioritzada en funció de les deficiències més urgents.

Durant la trobada d’aquest dimecres, les famílies han pogut constatar el compromís de l’Ajuntament amb les seves demandes. “Hem treballat per poder impulsar un bon pla de millora que ens ajudi a acabar amb les evidents deficiències que pateix la Schola, però cal que aquest compromís es faci extensiu a la Generalitat. Per aquest motiu, li hem presentat de forma decidida les nostres propostes d’actuació i anirem plegats amb la comunitat de l’escola per exigir-li la màxima implicació”, ha declarat Marta García.

Els representants de la Schola han conegut de primera mà les gestions realitzades per l’Ajuntament per corregir les mancances del centre. Entre aquestes, el seguiment diari que s’està fent des de fa unes setmanes per garantir el correcte funcionament de la calefacció de l’escola i que ha permès que, des del 12 de febrer, dia en què es va registrar l’última incidència, l’equip hagi funcionat amb total normalitat. Tal com ha manifestat el regidor d’Obra Pública, Juan López, “els problemes de manteniment existeixen però l’Ajuntament arreglarà les deficiències i l’escola notarà una clara millora”.

La reunió ha servit per resoldre els dubtes de les famílies i aclarir el procediment de comunicació i reparació d’incidències. A més, la direcció de l’escola s’ha pogut endur tota la informació per escrit per poder-la fer extensiva a altres membres de la comunitat de la Schola.

Les trobades informatives entre l’Ajuntament i l’escola es repetiran per fer un seguiment dels acords presos.

Etiquetes