Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La rubinenca Emma García es proclama guanyadora del concurs “Llegir té premi” La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha quedat en tercera posició entre un total de 112 equipaments de tot Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La rubinenca Emma García es proclama guanyadora del concurs “Llegir té premi”

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha quedat en tercera posició entre un total de 112 equipaments de tot Catalunya

Emma García recollint el seu premi aquesta setmana a la Biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí - Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler).
Emma García recollint el seu premi aquesta setmana a la Biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí - Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler)

La rubinenca Emma García és una de les guanyadores absolutes de la 6a edició del concurs Llegir té premi, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat amb l’objectiu de promoure la lectura entre els nois i noies durant el període estival. La nena ha quedat primera a la categoria de 8 a 11 anys, mentre que el també rubinenc Hugo García s’ha classificat en quart lloc dins el grup de lectors i lectores de 12 a 16 anys.

Els nois i noies interessats a participar al concurs Llegir té premi s’havien d’inscriure a la pàgina web del certamen i nomenar la seva biblioteca de referència, que els recomanava, facilitava i prestava les lectures. Per cada obra llegida, havien de respondre un qüestionari i, d’aquesta manera, sumaven punts. A la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, s’hi van inscriure un total de 13 nens i nenes a les dues categories del concurs: de 8 a 11 anys i de 12 a 16.

Emma García s’ha proclamat guanyadora absoluta a la seva categoria entre un total de 229 participants d’arreu de Catalunya. La rubinenca ha llegit 163 llibres, ha respost 1.258 qüestionaris i ha aconseguit 71.755 punts.

De la seva banda, Hugo García ha quedat quart dins el grup de 12 a 16 anys, amb 88 llibres llegits, 1.207 qüestionaris resolts i un total de 72.615 punts obtinguts.

La bona participació dels joves rubinencs en el concurs ha possibilitat que la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler hagi quedat en tercera posició entre un total de 112 equipaments de tot Catalunya, amb un total de 172.120 punts.