Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Reforma Fiscal centra una nova jornada formativa organitzada per l'Ajuntament i Cecot El Fòrum de la Masia de Can Serra s’ha estrenat aquest dijous com a seu de les jornades empresarials https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-reforma-fiscal-centra-una-nova-jornada-formativa-organitzada-per-lajuntament-i-cecot/@@images/image/preview

La Reforma Fiscal centra una nova jornada formativa organitzada per l'Ajuntament i Cecot

El Fòrum de la Masia de Can Serra s’ha estrenat aquest dijous com a seu de les jornades empresarials

Jornada sobre la Reforma Fiscal.
Jornada sobre la Reforma Fiscal

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada en l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, i la patronal Cecot han organitzat aquest dijous la conferència Llei General Tributària, IRPF i renda de no residents, inclosa en un cicle de dues sessions dedicades a la Reforma Fiscal. La segona xerrada tindrà lloc el 27 de novembre i abordarà de forma específica l’Impost de Societats, l’IVA i altres impostos.

Aquest cicle de xerrades està motivat per la pròxima aprovació al Parlament de tot un conjunt de normes que configuren la Reforma Fiscal promoguda pel Govern i que suposen, en alguns casos, canvis profunds en el marc impositiu actual. Tot i que aquesta nova normativa encara pot patir algunes modificacions, l’EDER i Cecot han considerat que era beneficiós per al teixit empresarial rubinenc tenir una visió general del seu abast.

La ponència d’aquest dijous, a càrrec de l’assessor fiscal de Cecot Enric Rius, ha comptat amb l’assistència de prop d’una cinquantena de persones. La jornada ha estat presentada per Xavier Viladiu, membre de la junta de Cecot Rubí, qui ha aprofitat l’ocasió per agrair la tasca divulgativa que realitza l’OSE. De la seva banda, Olga González, coordinadora de l’àmbit de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, ha presentat als assistents els serveis que s’ofereixen al Centre de Serveis a l’Empresa de Can Serra, entre aquests la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER).

Aquesta era la primera jornada empresarial que se celebrava al Fòrum de la Masia de Can Serra. A partir d’ara, totes les sessions formatives en col·laboració amb la Cecot es duran a terme en aquest espai.