Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rambla del Ferrocarril viu un nou ‘Cubanejant’ La iniciativa del Casal catalano-cubà José Martí ha comptat amb la visita de l’ambaixador de Nicaragua a Espanya i l’alcaldessa Ana María Martínez, entre d’altres autoritats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Rambla del Ferrocarril viu un nou ‘Cubanejant’

La iniciativa del Casal catalano-cubà José Martí ha comptat amb la visita de l’ambaixador de Nicaragua a Espanya i l’alcaldessa Ana María Martínez, entre d’altres autoritats

La Rambla del Ferrocarril ha tornat a ser l’escenari del ‘Cubanejant’.
La Rambla del Ferrocarril ha tornat a ser l’escenari del ‘Cubanejant’

El Cubanejantés una proposta del Casal Catalano-cubà José Martí, amb la col·laboració de l’entitat Defensem Cuba i el suport de l’Ajuntament de Rubí, que apropa als rubinencs i les rubinenques la història, la gastronomia i la música típiques de Cuba.

Enguany, l’activitat ha comptat amb la visita de l’ambaixador de Nicaragua a Espanya, Carlos Midencem i el cònsul general de Veneçuela, Ricardo Capella; a més d’altres autoritats de Bolivia i Equador. L’alcaldessa Ana María Martínez ha visitat la proposta acompanyada de la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, i el regidor d’Esports i Obra pública, Juan López.

El cantant de hip-hop Javi Mata ha obert el Cubanejant a les 19 h seguit de la performance de l’artista cubana Mariela Begerano. La jornada també ha comptat amb una xerrada de sensibilització que sota el títol Siempre Fidel, ha anat a càrrec de Víctor Rios, membre de la Red de Intelectuales y Artistas Movimientos Sociales en Defensa de la Humanidad; Pedro Trigo, cofundador del Moviment 26 de juliol a Cuba; Alba Blanco, del Casal de l'Alba de Catalunya; Gustavo de la Torre, de l'Associació de Cubans de Catalunya; i Dora Abad, membre de Defensem Cuba, que ha moderat. La tarda ha acabat amb el sopar típic cubà format per amanida, 'ropa vieja', postres i begudes. El ball, amenitzat enguany pel grup Los Angelitos Negros, ha tancat la festa a la matinada.