Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rambla del Ferrocarril acollirà aquest dissabte la segona edició de La Festa del Comerç L’activitat organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament es va haver d’ajornar per culpa del mal temps https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Rambla del Ferrocarril acollirà aquest dissabte la segona edició de La Festa del Comerç

L’activitat organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament es va haver d’ajornar per culpa del mal temps

La segona edició de la Festa del Comerç repetirà ubicació a la Rambla del Ferrocarril (foto: Localpres).
La segona edició de la Festa del Comerç repetirà ubicació a la Rambla del Ferrocarril (foto: Localpres)

Els comerciants locals sortiran al carrer aquest dissabte 7 de novembre amb motiu de La Festa del Comerç, que organitza la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda. La cita, que arriba a la seva segona edició, s’havia programat inicialment per al 3 d’octubre però les previsions de mal temps van obligar a ajornar-la.

Una cinquantena d’establiments de diferents zones de Rubí es reuniran a la Rambla del Ferrocarril entre les 10 i les 20.30 h per oferir descomptes i promocions especials en aquesta mostra multisectorial, que tindrà com a gran novetat la implicació del sector de l’hostaleria. I és que, coincidint amb l’activitat, onze bars i restaurants oferiran a la seva clientela les Tapes de la Festa.

Com a la passada edició, la fira també tindrà com a al·licients un espai dedicat al motor, amb la presència dels Amics dels Automòbils Antics de Rubí, i tot un seguit d’activitats de dinamització. Al matí, entre les 11 i les 13 h, tindrà lloc una exhibició dels Castellers de Rubí, demostracions de gimnasos i escoles de ball, i màgia infantil. A la tarda, de 16.45 a 19 h, seguiran les mostres de dansa i esports diversos, així com tallers i jocs per als més petits.