Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rambla del Ferrocarril acollirà aquest dissabte la segona edició de La Festa del Comerç La cita, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants amb la col·laboració de l’Ajuntament, aplegarà 50 establiments https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Rambla del Ferrocarril acollirà aquest dissabte la segona edició de La Festa del Comerç

La cita, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants amb la col·laboració de l’Ajuntament, aplegarà 50 establiments

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, amb el president de la FACGR, Miquel Ortuño.
El regidor de Comerç, Rafael Güeto, amb el president de la FACGR, Miquel Ortuño

Els comerciants locals tornaran a sortir al carrer aquest dissabte 3 d’octubre amb motiu de La Festa del Comerç, que organitza la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda. La cita, que arriba a la seva segona edició, tindrà lloc entre les 10 i les 20.30 h a la Rambla del Ferrocarril.

Una cinquantena d’establiments de diferents zones de Rubí oferiran descomptes i promocions especials en aquesta mostra multisectorial, que tindrà com a gran novetat la implicació del sector de l’hostaleria. I és que, coincidint amb l’activitat, onze bars i restaurants oferiran a la seva clientela les tapes de La Festa del Comerç.

Com a la passada edició, la fira també tindrà com a al·licients un espai dedicat al motor, amb la presència dels Amics dels Automòbils Antics de Rubí, i tot un seguit d’activitats de dinamització, entre les quals s’inclouran una exhibició dels Castellers de Rubí, actuacions i demostracions de gimnasos i escoles de dansa, i tallers i jocs per als infants.   

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, ha dit aquest dimecres que La Festa del Comerç “és una mostra més del dinamisme i el potencial comercial que té la ciutat [...] i és una nova contribució que fa el sector comercial al que diem fer ciutat. Per a nosaltres es molt important que el comerç de la ciutat sigui dinàmic, que sigui potent i que faci que la nostra ciutat sigui més amable i millor per a tots els que hi vivim”.

De la seva banda, el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, Miquel Ortuño, ha posat l’accent en la il·lusió dels establiments participants: “És una fira jove però la gent està molt engrescada”.

La Festa del Comerç està programada per aquest dissabte però, en cas que plogués, s’ajornaria al cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.