Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La R-Outlet omplirà l’illa de vianants dels colors del comerç local El consistori impulsa el 26 de març una jornada de comerç al carrer emmarcada en la segona edició de la COLOR Week https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La R-Outlet omplirà l’illa de vianants dels colors del comerç local

El consistori impulsa el 26 de març una jornada de comerç al carrer emmarcada en la segona edició de la COLOR Week

La R-Outlet omplirà l’illa de vianants dels colors del comerç local.

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Comerç, reprèn la proposta d’una jornada de comerç al carrer que es va posposar el mes d’octubre. La R-Outlet tindrà lloc el 26 de març de 10 a 20 h, emmarcada en segona edició de la COLOR Week.

Una quarantena de comerciants sortiran al carrer, davant de les seves botigues a l’illa de vianants, per mostrar els seus productes i trobar-se amb la ciutadania. En el cas dels comerços situats fora de la zona de vianants, el servei de Comerç els ha facilitat una ubicació dins de l’illa. La R-Outlet també oferirà activitats de dinamització adreçades a la ciutadania: al matí s’han programat tallers infantils al carrer de Maximí Fornés i durant tot el dia una banda de música itinerant actuarà per l’illa de vianants. L'Escola d'Art i Disseny edRa també se suma a la R-Outlet i oferirà tallers d'art a la cruïlla de plaça Catalunya amb l'avinguda de Barcelona.

La segona edició de la COLOR Week tindrà lloc del 21 al 27 de març i inclourà una trentena d’activitats al voltant de la cultura i el coneixement, les relacions comunitàries i l’espai urbà. La proposta es va estrenar l’any passat amb l’objectiu de celebrar la diversitat de colors que identifiquen la ciutat, des d’una perspectiva multidisciplinària, i amb l’objectiu de fer-ne partícip tothom. La COLOR Week s’emmarca en la iniciativa COLOR, un projecte de ciutat, transversal i compartit que es va posar en marxa el 2020 amb la voluntat d’aprofundir en la identitat rubinenca i en les seves singularitats. La proposta es desenvolupa als voltants del 21 de març, Dia Internacional del Color i també Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, i coincideix a més amb el Mes de les Dones i el Dia Mundial del Teatre (27 de març).

La COLOR Week també inclou una altra proposta comercial: del 21 al 27 de març, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat , la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindrà costos d’enviament amb una compra mínima de 20 euros.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes