Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La proposta NadalARTS tornarà a decorar el comerç local amb les il·lustracions d’artistes de la ciutat Els i les comerciants que vulguin cedir el seu aparador poden omplir un formulari al web municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La proposta NadalARTS tornarà a decorar el comerç local amb les il·lustracions d’artistes de la ciutat

Els i les comerciants que vulguin cedir el seu aparador poden omplir un formulari al web municipal

Un dels aparadors il·lustrats de l’any passat (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Un dels aparadors il·lustrats de l’any passat (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç i Projecció de la ciutat, impulsa una nova edició de la iniciativa NadalARTS per decorar 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors. La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

El NadalARTS compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i l’Escola d’Art i Disseny municipal edRa que decoraran els vidres dels aparadors decoraran els vidres dels aparadors fent servir rotuladors blancs i daurats, sprais i/o la tècnica de l’estampació.

Els i les artistes que ja s’han sumat a la proposta són: Araceli Plata, Chema Suárez, Elisenda Solé, Esmeralda Hernández, Max Saladrigas, Montse Fortino, Nataxa Ruzafa, Pedro Giménez, Jorge Vicente, Raquel Navas, Rosa Roselló, Rut M Hernández, Sònia González, Yasmina Capo, Mireia Oltra, Júlia Herranz i Marta Pagès. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

Els establiments que vulguin cedir els seus aparadors per a la iniciativa poden omplir un formulari a través del web municipal fins al 14 de novembre. El servei de Comerç hi contactarà en breu per coordinar l’acció. La convocatòria està oberta a tots els establiments comercials de Rubí. La decoració és gratuïta i com a màxim es decorarà un aparador estàndard per cada comerç, de mida aproximada de 2 x 1,5 metres, a criteri de l'artista. La distribució dels comerços que es pintaran es realitzarà de forma aleatòria, entre edRa i els i les artistes.