Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La programació de l'Ateneu per a aquest mes de juliol inclou un cicle de cantautores Les inscripcions per poder assistir als espectacles i activitats d'estiu de l'equipament municipal es mantenen obertes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La programació de l'Ateneu per a aquest mes de juliol inclou un cicle de cantautores

Les inscripcions per poder assistir als espectacles i activitats d'estiu de l'equipament municipal es mantenen obertes

Patrycia actuarà a l'Ateneu el proper divendres 9 de juliol (foto: Juan Miguel Morales López - Cabal musical).
Patrycia actuarà a l'Ateneu el proper divendres 9 de juliol (foto: Juan Miguel Morales López - Cabal musical)

L'Ateneu ha previst per a aquest mes de juliol una programació que inclou tastets dels seus cursos habituals, activitats familiars i una gran diversitat d'espectacles. Les inscripcions per poder-hi assistir es poden fer encara a través de la pàgina web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'equipament.

Una de les propostes destacades dins la programació d'estiu és el cicle de concerts de cantautores vinculat a l'activitat Feminisme Interseccional. Aquest divendres a les 20.30 h, hi actuarà Patrycia, una cantant i compositora que va escriure el seu primer tema amb només set anys i que, des de llavors, no ha parat de posar música a tot el que ha sentit i viscut. Les seves cançons concilien el rock, el pop, el folk, l'indie i la música d'autor.

El dijous 15 de juliol a la mateixa hora, li arribarà el torn a Alba Mirás, cantautora de Barcelona que va publicar el 2019 el seu primer treball, Lluny, format per cinc cançons plenes de força, energia i sensibilitat.

Dins la proposta Feminisme Interseccional, també s'ha programat l'obra de teatre Los hombres blancos deben morir, que tindrà lloc el 23 de juliol a les 20.30 h.

També hi ha places disponibles per a altres espectacles programats durant aquest mes. És el cas de dues propostes commemoratives: Big Mama canta a Felícia Fuster (14 de juliol), que celebra el centenari d'aquesta autora; i ESE Tango (16 de juliol), on Vuit Temps ret homenatge al músic Astor Piazzolla coincidint també amb els cent anys del seu naixement.

Pel que fa a la resta d'activitats, només es mantenen obertes les inscripcions per als dos espectacles de teatre familiar Bon profit (13 de juliol) i Cuac (20 de juliol), i per al tastet d'escriptura Escrivim gènere negre (del 13 al 15 de juliol).

A excepció dels tastets formatius, totes les activitats són d'accés gratuït.