Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La preinscripció escolar per al curs 2016-2017 s’iniciarà el 30 de març Els centres educatius de la ciutat oferiran enguany 725 places de P3 i 810 de secundària obligatòria https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La preinscripció escolar per al curs 2016-2017 s’iniciarà el 30 de març

Els centres educatius de la ciutat oferiran enguany 725 places de P3 i 810 de secundària obligatòria

Escola 25 de Setembre (foto: Localpres).
Escola 25 de Setembre (foto: Localpres)

El proper dimecres 30 de març, s’obrirà el període de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs 2016-2017. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar al centre escollit en primera opció fins al 7 d’abril o bé presentar-les per Internet fins a les 24 h del 6 d’abril. Els fulls es poden recollir a les mateixes escoles o bé descarregar-los des de les pàgines web de l’Ajuntament de Rubí o de la Generalitat.

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats, de primària i secundària ─de 3 a 16 anys─. Les llistes definitives d’admesos es publicaran el 20 de maig, mentre que el període de matriculació anirà del 13 al 17 de juny.

El proper curs, s’oferiran a Rubí 725 places de P3, de les quals 475 corresponen a les escoles públiques i 250 als centres concertats. En aquesta etapa educativa, es manté l’oferta de grups respecte al curs anterior.

Pel que fa a la secundària obligatòria, l’oferta total prevista és de 810 places, de les quals 510 es distribueixen als instituts públics i 300 als concertats. Als centres públics, els grups de 1r d’ESO es reparteixen de la següent manera: quatre al Duc de Montblanc, dos al JV Foix, tres a L’Estatut, quatre a La Serreta i tres al Torrent dels Alous.

Altres ensenyaments
Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals es faran del 2 al 13 de maig directament als centres.

Pel que fa a les sol·licituds per als ensenyaments postobligatoris, també es podran presentar aquell mes, tot i que el Departament d’Ensenyament encara no ha fet públic el calendari concret ni l’oferta de places.

Tot la informació sobre la preinscripció escolar està disponible al web municipal, des d’on també es pot accedir a la Guia de l’Educació 2016-2017. Aquesta publicació permet conèixer centre a centre l’oferta educativa de la ciutat i el procés per sol·licitar plaça a qualsevol d’aquestes escoles i instituts.