Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local practica quatre detencions entre dissabte i dilluns El cos municipal ha impedit dos delictes contra la propietat i n’ha detingut els presumptes autors entre aquest dissabte i dilluns arran de requeriments ciutadans https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local practica quatre detencions entre dissabte i dilluns

El cos municipal ha impedit dos delictes contra la propietat i n’ha detingut els presumptes autors entre aquest dissabte i dilluns arran de requeriments ciutadans

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana (Foto: Ajuntament/Localpres).
La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local de Rubí detingut quatre persones, dues dissabte i dues més aquest dilluns, mentre intentaven dur a terme actes delictius. En les dues situacions, requeriments ciutadans han permès al cos municipal actuar amb prou celeritat per evitar els actes i detenir els presumptes autors.

Les primeres dues detencions van tenir lloc dissabte a la tarda als vols de les 16 h. Els fets van tenir lloc al carrer del General Prim on els agents van detenir dues persones que, haurien forçat l’entrada en un local d’aquesta via. Una de les persones va ser detinguda a l’interior de l’immoble i una altra ho va ser mentre fugia del lloc dels fets. Una d’aquestes persones té antecedents per delictes contra la propietat.

D’altra banda, aquest dilluns dos de maig la Policia Local va detenir dues persones més. En aquest cas, la intervenció policial va tenir lloc al carrer de la Verge de Fàtima quan aquestes persones, presumptament, intentaven accedir a un local amb la intenció d’ocupar-lo. La porta de l’espai ja havia estat forçada amb eines. Les persones detingudes tenen antecedents per delictes contra la propietat.

Aquest desplegament també va ser fruit de la col·laboració ciutadana que va alertar el cos policial mentre tenien lloc els fets. D’aquesta manera, els agents van poder respondre amb prou rapidesa per impedir els fets i detenir els presumptes autors.

Davant d’aquests fets, la Policia Local de Rubí agraeix la col·laboració ciutadana i recorda, una vegada més, la seva importància ja que facilita i agilitza la resposta davant de situacions com les succeïdes els darrers dies.

Objectius de Desenvolupament sostenible