Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local identifica dos menors com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària i danys Els menors d’edat, rubinencs de 14 anys i acusats d’haver llençat objectes contundents a vehicles que circulaven pel carrer d’Edison, van ser identificats gràcies a la col·laboració ciutadana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local identifica dos menors com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària i danys

Els menors d’edat, rubinencs de 14 anys i acusats d’haver llençat objectes contundents a vehicles que circulaven pel carrer d’Edison, van ser identificats gràcies a la col·laboració ciutadana

La Policia Local reivindica la col·laboració ciutadana (Foto: Localpres).
La Policia Local reivindica la col·laboració ciutadana (Foto: Localpres)

La Policia Local va iniciar a mitjans de febrer una investigació arran de la denúncia d’un conductor afectat per danys al seu vehicle a causa del llançament d’objectes contundents. Els fets denunciats van tenir lloc mentre circulava  pel tram del carrer d’Edison que passa per sota el pont del Passeig de les Torres. Aquesta denúncia va precedir diverses trucades ciutadanes que informaven d’actes similars des del mateix punt.

A partir de les descripcions recollides per la Policia Local, es va localitzar prop del lloc dels fets dos menors que corresponien amb els detalls facilitats per les víctimes. Els joves van ser identificats i lliurats als seus progenitors.

La diligències han estat posades a disposició de la Fiscalia de Menors. Es tracta d’un delicte que comprèn penes de presó d’entre 6 mesos i dos anys o bé multes que oscil·len dels 12 als 24 mesos de treballs en benefici de la comunitat.

El cos policial posa de manifest el valor de la col·laboració ciutadana a l’hora d’actuar davant situacions com aquesta, que poden representar un greu perill per als conductors i acompanyants de turismes i sobretot de motocicletes. Tanmateix, recorda que els ciutadans poden contactar amb la Policia Local a través de 092 i del 112.