Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local i els Bombers evacuen diversos gossos d’un pis on s’hi ha declarat un incendi En el moment de produir-se el foc, que podria haver estat causat per un curtcircuit al quadre elèctric, no hi havia cap persona a l’interior de l’habitatge https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Policia Local i els Bombers evacuen diversos gossos d’un pis on s’hi ha declarat un incendi

En el moment de produir-se el foc, que podria haver estat causat per un curtcircuit al quadre elèctric, no hi havia cap persona a l’interior de l’habitatge

La Policia Local ha destinat dues patrulles al lloc dels fets.
La Policia Local ha destinat dues patrulles al lloc dels fets

Al voltant de les 14 h d’aquest dijous s’ha declarat un incendi en un pis del c. Llobregat, 12 de Rubí. La Policia Local ha enviat dues patrulles al lloc dels fets i ha avisat als Bombers ─que hi han desplaçat cinc unitats─ i al 061. Quan les diferents dotacions hi han arribat han comprovat que sortia fum d’un pis situat a la primera planta.

Com que se sentien gossos bordant i ningú obria la porta, els Bombers l’han forçat per poder entrar. L’habitatge estava ple de fum i, segons les primeres hipòtesis, sembla que l’incendi es podria haver originat al quadre elèctric per un curtcircuit.

En aquell moment no hi havia cap persona a l’interior del domicili afectat. Per precaució, i fins que s’ha sufocat el foc ─unes tasques que han durat uns 30 minuts─, han estat desallotjats els únics veïns que en aquells moments eren a l’edifici.

A l’habitatge hi havia diversos gossos, que han estat evacuats de seguida i atesos pels serveis d’emergències mèdiques. La Policia Local ha avisat a la protectora Help Guau, que s’ha emportat 10 gossos a les seves instal·lacions ─tres d’ells han mort asfixiats, quatre estan sent atesos al servei veterinari de la protectora i els tres restants sembla que es troben en bon estat de salut─. També ha mort un ocell asfixiat pel fum.

Una hora més tard s’ha pogut localitzar el propietari de l’habitatge, al qual se li ha ofert assistència i assessorament, així com un allotjament per passar aquesta nit, fins que l’asseguradora se’n faci càrrec.