Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local ha efectuat més de 140 controls de velocitat durant el 2016 per promoure la conducció responsable L’Avinguda de l’Estatut ha estat la via on més infraccions s’han detectat en aquest període seguida del carrer del compositor Bizet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local ha efectuat més de 140 controls de velocitat durant el 2016 per promoure la conducció responsable

L’Avinguda de l’Estatut ha estat la via on més infraccions s’han detectat en aquest període seguida del carrer del compositor Bizet

La Policia Local realitza controls periòdicament (Foto: Localpres).
La Policia Local realitza controls periòdicament (Foto: Localpres)

La Policia Local ha efectuat 142 controls de velocitat durant el 2016 en diferents punts de la ciutat repartits en quatre campanyes que s’han traduït en 1.088 sancions. Els controls s’han dut a terme amb el cinemòmetre cedit pel Servei Català de Trànsit (SCT). L’objectiu d’aquests controls és fomentar la conducció segura per les vies i carrers que passen per Rubí i sancionar les actituds perilloses al volant.

L’avinguda de l’Estatut és la via on més infraccions s’han detectat. En els 20 controls que s’hi han fet durant aquest any, s’han tramitat 197 sancions per excés de velocitat. El carrer del compositor Bizet ha estat una altra de les zones on més multes s’han imposat. En aquest via, s’han tramitat 171 sancions arran dels 19 control efectuats. L’avinguda de l’Electricitat, de la seva banda, ha acumulat 146 sancions que es desprenen dels 14 controls realitzats.

El regidor de Seguretat, Rafael Güeto, ha posat en valor l’efecte dissuasiu que persegueixen aquests controls.  "Busquem conscienciar als conductors dels perills de certs comportaments quan conduïm i l’excés de velocitat és un dels més perillosos, sobretot, a les vies que transcorren per la ciutat”, afirma Güeto.

Els controls s’han efectuat en quatre tandes: del 18 de gener al 8 de febrer, del 9 al 27 de maig, del 27 de setembre al 17 d’octubre i del 21 de novembre al 9 de desembre.