Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté dos rubinencs com a presumptes autors de delictes de violència de gènere El cos policial també ha descobert dues plantacions de marihuana i ha arrestat una persona presumptament relacionada amb aquesta qüestió https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Policia Local deté dos rubinencs com a presumptes autors de delictes de violència de gènere

El cos policial també ha descobert dues plantacions de marihuana i ha arrestat una persona presumptament relacionada amb aquesta qüestió

La Policia Local ha efectuat tres detencions aquest passat cap de setmana.
La Policia Local ha efectuat tres detencions aquest passat cap de setmana

Aquest passat cap de setmana, la Policia Local de Rubí ha practicat diverses detencions a la ciutat. En primer lloc, ha arrestat dos homes denunciats per les seves parelles per violència de gènere. Tant les víctimes com els presumptes agressors resideixen a Rubí i un d’ells seria reincident en aquestes conductes. Les dues dones han sol·licitat una ordre de protecció, que seran valorades per l’autoritat judicial.

D’altra banda, durant el cap de setmana el cos policial ha descobert dues plantacions de marihuana a l’interior de dos habitatges de la ciutat. Les dues plantacions han estat desmantellades en un dispositiu conjunt de la Policia Local amb agents de la comissaria de Rubí del cos de Mossos d’Esquadra.

Una d’elles va ser descoberta quan la Policia Local va ser requerida per una gran fuita d’aigua a l’interior d’un pis buit. Quan els agents actuants van accedir a l’interior de l’habitatge per intentar evacuar l’aigua acumulada per la fuita, van comprovar com tota una planta de l’immoble estava dedicada a la plantació de marihuana, amb una instal·lació elèctrica i de reg a tal efecte.

L’altra plantació va ser localitzada quan agents de la Policia Local van atendre un requeriment per molèsties causades per gossos. Quan els agents van arribar al domicili van observar que la porta d’accés havia estat trencada i que el pany havia estat forçat i van sentir corredisses a l’interior. Els agents van entrar a l’habitatge, pensant que podia tractar-se d’un robatori. Només accedir a l’interior, van observar l’existència d’instal·lacions elèctriques i de rec, així com una gran quantitat de plantes de marihuana i de caixes d’aquesta substància ja recol·lectades.

Fins ara s’ha efectuat la detenció d’una persona imputada per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric i continuen les investigacions per localitzar altres responsables. Igualment, encara no s’ha quantificat el total de substància estupefaent intervinguda.