Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local desallotja una festa i denuncia més d’una quarantena de persones per no respectar les mesures anti-COVID El cos policial recorda que, tot i les mesures de desescalada que s’estan anunciant, cal complir les indicacions vigents en cada moment https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local desallotja una festa i denuncia més d’una quarantena de persones per no respectar les mesures anti-COVID

El cos policial recorda que, tot i les mesures de desescalada que s’estan anunciant, cal complir les indicacions vigents en cada moment

La Policia Local vetlla perquè la ciutadania compleixi les mesures dictades per les autoritats sanitàries per contenir la COVID-19 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La Policia Local vetlla perquè la ciutadania compleixi les mesures dictades per les autoritats sanitàries per contenir la COVID-19 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

A darrera hora de la tarda de dissabte, agents de la Policia Local de Rubí van haver d’actuar per desallotjar una festa organitzada en un bar del carrer d’Abad Escarré. En el marc d’aquesta actuació, es va denunciar a les persones responsables del local i a 41 persones assistents, algunes de les quals s’ocultaven a diferents espais de l’establiment quan la policia va accedir a l’interior.

En la mateixa línia, durant les nits del cap de setmana s’han vigilat diversos espais a les urbanitzacions, polígons i al nucli urbà per evitar el consum compartit d’alcohol, reunions sense respectar els límits i la circulació en horaris limitats. S’han programat controls a diferents punts, que també han donat com a resultat la tramitació de vàries propostes de sanció.

Tot i que la majoria de la ciutadania compleix les limitacions, des de la Policia Local de Rubí es vol insistir en la necessitat de no abaixar la guàrdia en aquesta època de reducció gradual de les mesures per frenar la pandèmia i també reiterar el compromís del cos amb la  protecció de la salut de la ciutadania rubinenca. Continua sent necessari que totes les persones s’impliquin en el benestar del conjunt de la població, complint les recomanacions de salut pública i les normes de contenció de la pandèmia.