Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Rubí deté un individu per presumpta conducció temerària i resistència als agents de l'autoritat L’home, que quan ha detectat la presència policial ha accelerat bruscament, s’ha negat a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Policia Local de Rubí deté un individu per presumpta conducció temerària i resistència als agents de l'autoritat

L’home, que quan ha detectat la presència policial ha accelerat bruscament, s’ha negat a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia

Els agents han desistit de continuar el seguiment per evitar posar en risc la resta d’usuaris de la via.
Els agents han desistit de continuar el seguiment per evitar posar en risc la resta d’usuaris de la via

Aproximadament a les 00.40 h d’aquest dimecres, la Policia Local de Rubí ha rebut diversos requeriments informant de la presència d’un vehicle al c/ Nostra Senyora de Lourdes que obstaculitzava la recollida d’escombraries. El cos policial ha destinat una unitat al lloc dels fets que, a l’arribar, ha localitzat el vehicle circulant. Quan el conductor ha detectat la presència policial ha accelerat bruscament, arribant a superar el doble de la velocitat permesa i fent cas omís dels senyals dels agents, de les fases semafòriques, dels senyals d’stop i del sentit de circulació prohibida, generant un greu risc per a la resta dels usuaris de via. L’home ha circulat amb aquest tipus de conducció per diversos carrers de la ciutat, com ara La Pastora, Sant Gaietà, General Castaños, Eivissa i l’avinguda de l’Estatut.

Per tal de no posar en risc la seguretat de la resta d’usuaris de la via, els agents han desistit de continuar el seguiment. Aleshores s’ha iniciat un dispositiu amb la resta d’unitats de servei per intentar localitzar el vehicle i el seu conductor, que finalment ha resultat amb èxit.

Quan l’han localitzat, els agents han detectat, per la simptomatologia que presentava, una conducció sota la influència de begudes alcohòliques. Tot i així, el conductor s’ha negat a sotmetre’s a les proves preceptives i s’ha resistit a l’actuació policial, resultant detingut pels delictes de conducció temerària, de negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.