Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja desllueix la 1a Jornada de l’Activitat Física i de la Salut Tot i que algunes de les activitats es van haver de suspendre pel mal temps, la ciutadania va poder gaudir de la caminada al torrent dels Alous i d’una part dels tallers programats a la rambla del Ferrocarril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La pluja desllueix la 1a Jornada de l’Activitat Física i de la Salut

Tot i que algunes de les activitats es van haver de suspendre pel mal temps, la ciutadania va poder gaudir de la caminada al torrent dels Alous i d’una part dels tallers programats a la rambla del Ferrocarril

La ciutadania es va acostar a les parades informatives (foto: Localpres).
La ciutadania es va acostar a les parades informatives (foto: Localpres)

Algunes de les activitats programades aquest dissabte per l’Ajuntament de Rubí dins la 1a Jornada de l’Activitat Física i de la Salut es van haver de cancel·lar a causa del mal temps. La pluja va impedir la realització de la majoria de les demostracions organitzades per les entitats col·laboradores a la rambla del Ferrocarril i només es va poder mantenir el taller de country, que va gaudir d’una bona participació, i de les parades informatives. En aquests punts, la ciutadania va poder fer-se diferents controls de salut i obtenir informació tant de caràcter sanitari com relacionada amb la pràctica esportiva.

D’altra banda, al voltant d’una quarantena de persones es van donar cita al matí per prendre part en una caminada popular fins al torrent dels Alous. En el marc d’aquesta activitat, que va partir de la Pista Poliesportiva Francesc Calvo, els participants van poder aprendre a fer correctament els exercicis d’escalfament i van fer una pràctica dirigida amb els aparells del Parc de Salut del Torrent dels Alous.

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha valorat que, malgrat les activitats suspeses, “aquesta 1a Jornada de l’Activitat Física i de la Salut ha estat una bona experiència, ja que ha permès visualitzar el vincle entre l’esport i la salut. Volem seguir treballant en aquesta línia, amb l’objectiu que els rubinencs i rubinenques aprofitin la seva ciutat com a espai saludable”. En aquest sentit, la regidora advoca perquè els serveis de Salut i Esports segueixin treballant plegats per promoure els hàbits saludables a través dels equipaments esportius però també d’altres espais d’ús públic.

La 1a Jornada de l’Activitat Física i de la Salut s’ha celebrat enguany sota el lema Posa’t en moviment, fes salut!. Amb aquesta proposta, Rubí se sumava a dues commemoracions impulsades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS): el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril, i el Dia Mundial de la Salut, que té lloc el 7 d’abril.