Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça del Doctor Guardiet acull aquest dissabte la segona edició de la Fira Art & Vintage El mercat, que obrirà entre les 11 h i les 20.30 h, estarà amenitzat per diverses actuacions musicals https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-placa-del-doctor-guardiet-acull-aquest-dissabte-la-segona-edicio-de-la-fira-art-vintage/@@images/image/preview

La plaça del Doctor Guardiet acull aquest dissabte la segona edició de la Fira Art & Vintage

El mercat, que obrirà entre les 11 h i les 20.30 h, estarà amenitzat per diverses actuacions musicals

Cartell de la Fira Art & Vintage.
Cartell de la Fira Art & Vintage

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí organitza aquest dissabte a la plaça del Doctor Guardiet la segona edició de la Fira Art & Vintage. El mercat, integrat per una cinquantena de parades, tindrà lloc entre les 11 h i les 20.30 h, i s’hi podran trobar petits mobles, parament de la llar, llibres, còmics, vinils, pel·lícules, jocs, obres d’art de petit format i moda i complements, tant de segona mà com dissenyats per joves creadors.

Aquesta nova edició de la fira comptarà amb diverses activitats de dinamització, com ara caricatures en directe, maquillatge infantil i globoflèxia. També hi haurà actuacions musicals durant tot el dia a càrrec de DJ Kike (12 h), Mateolika Punk (13 h), DJ Mati Quechua (15 h), Explosión Rítmica (17 h) i DJ Bakunin (18 h).

Per organitzar aquesta fira, el Servei de Comerç ha comptat un cop més amb la col·laboració d’Art & Vintage Vallès, una associació cultural que promou l’organització d’aquest tipus de mercats a la zona del Vallès Occidental. La mostra s’emmarca en la programació estable de fires dissenyada per aquesta àrea amb l’objectiu de dinamitzar el centre de la ciutat durant tot l’any.