Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça del Doctor Guardiet acull a partir d’aquest divendres la Fira de producte nadalenc El mercat, que obrirà fins dilluns 8 de desembre, enceta la programació de fires nadalenques organitzada pel Servei de Comerç https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La plaça del Doctor Guardiet acull a partir d’aquest divendres la Fira de producte nadalenc

El mercat, que obrirà fins dilluns 8 de desembre, enceta la programació de fires nadalenques organitzada pel Servei de Comerç

La plaça del Doctor Guardiet torna a ser l'escenari de les fires nadalenques (foto: Localpres).
La plaça del Doctor Guardiet torna a ser l'escenari de les fires nadalenques (foto: Localpres)

La Fira de producte nadalenc dóna el tret de sortida aquest divendres a la tarda la programació de mercats de Nadal organitzada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració d’algunes entitats locals. Aquesta oferta comercial, que es completarà amb diverses activitats de dinamització, vol animar els rubinencs a fer les seves compres nadalenques a la ciutat.

Al mercat dedicat al producte nadalenc s’hi podran trobar figuretes i peces del pessebre, llums, guarniments diversos, tions i plantes, entre d’altres. Aquest divendres, obrirà de 17 h a 21 h, mentre els que els dies 6, 7 i 8 de desembre ho farà de 10.30 h a 21 h. Tots els dies, excepte el primer, hi haurà tallers de manualitats de Nadal per a infants en horari de matí i tarda.

El proper cap de setmana ─12, 13 i 14 de desembre─, en el mateix emplaçament de la plaça del Doctor Guardiet s’instal·larà la Fira de producte alimentari de Nadal, on s’hi podran trobar torrons, dolços, embotits, formatges, caves i altres aliments típics d’aquestes dates. Aquest mercat, amb els mateixos horaris que l’anterior, estarà amenitzat el divendres 12 a la tarda i el dissabte 13 al matí i a la tarda pel Carilló de Nadal de la Cia. La Tal, un vistós espectacle que promet divertir tot tipus de públics. A més, diumenge 14 al matí, hi haurà un taller obert organitzat pels Castellers de Rubí.

La plaça del Doctor Guardiet acollirà el següent cap de setmana ─19, 20 i 21 de desembre─ el Mercat d’Art, organitzat pel Servei de Comerç i l’Associació Sant Galderic. En aquest cas, les parades oferiran peces úniques produïdes pels artistes rubinencs i estaran obertes el dia 19 de 18 h a 21 h, i els dies 20 i 21 de desembre d’11 h a 14 h i de 18 h a 21 h. Dissabte, es podrà participar novament al taller obert del Castellers, mentre que a la carpa del Mercat d’Art hi haurà tallers infantils a càrrec d’edRa i dels artistes participants a la fira. Pel que fa a diumenge, està prevista a la carpa la ja tradicional cantada de nadales de Sant Galderic.

Els mercats de temàtica nadalenca es completaran els dies 2, 3, 4 i 5 de gener amb la Fira de Reis, que tindrà lloc a la plaça Catalunya. En ella es donaran cita els artesans i artesanes del Mercat de l’Artesania de Rubí, que oferiran els seus productes fets a mà ─escultura, il·lustració, bijuteria, roba, ceràmica i parament de la llar, entre d’altres─. La fira obrirà els tres primers dies de 10.30 h a 20.30 h, mentre que el dia 5 ho farà fins a les 14 h.

A banda d’aquests mercats, els rubinencs també podran gaudir durant les festes de Nadal del Mercat Ecològic del Vallès i de la Fira d’Artesania de Rubí, que obriran el 27 de desembre a l’illa de vianants. També el dissabte 20, en horari de matí, es podran trobar una dotzena de parades del Mercat de l’Artesania a la plaça del Mercat Municipal.