Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça del Doctor Guardiet acollirà aquest dissabte els actes centrals de la Setmana de la Gent Gran Aquest divendres, una desena de dones han participat en una sortida per l’entorn natural de Can Xercavins acompanyades de l’alcaldessa i dels regidors de l’Àrea de Serveis a les Persones i d’Esports https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La plaça del Doctor Guardiet acollirà aquest dissabte els actes centrals de la Setmana de la Gent Gran

Aquest divendres, una desena de dones han participat en una sortida per l’entorn natural de Can Xercavins acompanyades de l’alcaldessa i dels regidors de l’Àrea de Serveis a les Persones i d’Esports

Les persones participants, adreçant-se a Can Xercavins (foto: Localpres).
Les persones participants, adreçant-se a Can Xercavins (foto: Localpres)

La Setmana de la Gent Gran viurà els seus moments més participatius aquest dissabte amb la celebració de diversos actes a la plaça del Doctor Guardiet. A partir de les 12 h, aquest espai acollirà una actuació de la Tuna de Rubí; a les 13.30 h, s’hi farà una paella popular per a la qual ja s’han exhaurit els tiquets; i a les 16 h, les persones assistents podran gaudir de música de l’Orquestra Solimar.

Aquest divendres, una desena de dones han participat en un itinerari per l’entorn natural de Can Xercavins dirigit per l’entitat Rubí d’Arrel. La sortida ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, i el regidor d’Esports, Juan López. La primera edil ha emmarcat aquesta activitat en la voluntat de l’Ajuntament d’“obrir una mica més” la commemoració de la Setmana de la Gent Gran incorporant-hi propostes de coneixement de l’entorn com aquesta sortida, així com d’altres de culturals, lúdiques i esportives. “Aquest ventall que vam dissenyar està resultant bé. D’això es tracta, que el Consell Consultiu de la Gent Gran i la gent gran de la ciutat en general puguin gaudir d’aquestes activitats”, ha afegit.

A banda de conèixer l’entorn natural de Rubí i de fer activitat física, les dones participants a l’itinerari d’aquest divendres han pogut aproximar-se a històries humanes vinculades a l’indret. Tal com ha explicat Jordi Muntan, membre de Rubí d’Arrel, l’entitat ha fet estudis de recerca amb “gent gran que havia treballat fa anys a Can Xercavins. Aquest és un bon moment per compartir aquesta informació”.

La setmana vinent, la programació de la Setmana de la Gent Gran es completarà amb la xerrada La importància d’envellir sanament, que tindrà lloc dilluns a les 10 h a l’Ateneu Municipal; el taller El servei de l’aigua a la llar, dimarts a les 10 h a l’edifici Rubí Forma; la presentació del documental Trencant mites entre generacions, el mateix dimarts a les 17.30 h a l’Ateneu Municipal; i l’espectacle teatral Cuatro canciones de amor y una habanera desesperada, divendres a les 18 h al Teatre Municipal La Sala.