Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de la Nova Estació viurà una Castanyada a ritme de hip hop El proper dilluns 31 d’octubre, aquest espai del barri de Les Torres acollirà una tarda de concerts, exhibicions de hip hop i break dance, i pintura de grafits https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La plaça de la Nova Estació viurà una Castanyada a ritme de hip hop

El proper dilluns 31 d’octubre, aquest espai del barri de Les Torres acollirà una tarda de concerts, exhibicions de hip hop i break dance, i pintura de grafits

Hip hop i break dance seran alguns dels ingredients d’aquesta Castanyada (foto: Localpres).
Hip hop i break dance seran alguns dels ingredients d’aquesta Castanyada (foto: Localpres)

El proper dilluns 31 d’octubre, a partir de les 17 h, la plaça de la Nova Estació viurà una Tarda de hip hop a tota castanya organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració d’un grup de joves del barri de Les Torres. L’activitat vol ser l’inici d’un treball de dinamització social que impliqui els nois i noies d’aquesta zona de la ciutat.

Fins a sis DJ punxaran música durant les sis hores que està previst que duri la festa. Els assistents també podran gaudir de les exhibicions de tres grups de ball de hip hop i d’una formació de break dance, que improvisarà coreografies al ritme dels DJ, així com d’una sessió de grafits a càrrec d’un altre grup de joves.

Amb aquesta tarda de hip hop, es vol oferir una opció de lleure als joves de Les Torres i potenciar la seva implicació en l’organització d’esdeveniments al barri. La proposta neix d’una reunió mantinguda entre tècnics municipals de l’Àmbit de Ciutadania i Drets Civils i un grup de joves d’aquesta zona de la ciutat.